Kokeile kuukausi maksutta

Vesihuollon verkko-osaston johtaja

Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 30.11.2021 Hae viimeistään 16.12.2021

Haemme Helsinkiin Ilmalaan vesihuollon verkko-osastolle

OSASTONJOHTAJAA

virkaan 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Osaston vastuualueena ovat koko pääkaupunkiseudun vesi-, jätevesi- ja hulevesiverkostot. Osaston keskeisiä tehtäviä ovat vesihuoltoverkostojen elinkaarenhallinta, käyttö- ja kunnossapito sekä uusien asiakkaiden verkostoon liittäminen. Osastolla työskentelee 150 vesihuollon ammattilaista. Vesihuoltopalvelujamme käyttää yhteensä noin 1,2 miljoonaa Espoon, Helsingin, Kauniaisten, Vantaan ja niiden naapurikuntien asukasta.

Sinulla on johtamiskokemusta sekä kokemusta infran rakentamiseen tai kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä. Olet aloitteellinen, järjestelmällinen ja yhteistyötaitoinen. Vesihuoltoalan osaaminen on eduksi tehtävän hoidossa.

Viran kelpoisuusehtoina ovat

  • soveltuva diplomi-insinöörin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
  • käytännön perehtyneisyys vastaaviin tehtäviin
  • kaksikielisellä virka-alueella vaadittava kotimaisten kielten taito.

Tehtävässä on eduksi englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, jossa saat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Meillä työskentelet yhteiskunnallisesti tärkeiden tehtävien parissa. Tukenasi ovat asiantuntevat kollegat ja monialaisen työyhteisömme osaaminen.

Lisäksi tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, kuten työsuhdematkalipun sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun. Tehtävän palkkaus määräytyy käytössämme olevan palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Ennen viran vakituista vastaanottamista virkaan valitun on esitettävä alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä HSY:n työterveyshuollon antama lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat vs. toimialajohtaja Jyrki Kaija, p. 050 463 9826, jyrki.kaija@hsy.fi ja toimitusjohtaja Tommi Fred, p. 050 348 4841, tommi.fred@hsy.fi.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi verkkosivujemme sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 16.12.2021. Hae tehtävää >

Käy tutustumassa työntekijöidemme kertomuksiin meillä työskentelystä verkkosivuillamme >.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi