Kokeile kuukausi maksutta

Vesilaitoksen johtaja

Nurmijärven kunta
Sijainti Nurmijärvi
Päivämäärät Julkaistu 16.1.2023 Hae viimeistään 30.1.2023

Nurmijärvi – paremman arjen ilmiö

Haemme Nurmijärven Vesi -liikelaitokseen

Vesilaitoksen johtajaa

Tule rakentamaan kanssamme Nurmijärven kasvua ja hyvinvointia! Nurmijärven Veden tehtävänä on hankkia, tuottaa ja toimittaa asiakkaillemme puhdasta talousvettä sekä johtaa jätevedet käsittelyyn jätevedenpuhdistamoille. Lisäksi vastaamme vesijohto- ja viemäriverkostojen sekä vesihuollon laitosten rakentamisesta ja kunnossapidosta. Palveluksessamme on 23 ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2023 on 10,7 M€, investoinnit n. 60 M€ vuosien 2023-2027 aikana. Suurimpia käynnissä olevia hankkeita ovat Teilinummen tekopohjavesilaitos ja Kirkonkylän jätevesien siirto ja Klaukkalan vedenpuhdistamon laajennus.

Vesilaitoksen johtajana vastaat liikelaitoksen toiminnasta ja johdat sen henkilöstöä, kehittämistä, taloutta, hallintoa ja viestintää. Toimit esittelijänä johtokunnassa ja ympäristötoimialan johtoryhmän jäsenenä.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen tehtävän koko vesikierron kattavassa vesilaitoksessa ja sen hankkeissa, ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön sekä kasvavan kunnan dynaamisen toimintaympäristön.

Edellytämme vesilaitoksen johtajaksi valittavalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Eduksi katsotaan rakennuttamisen kokemus, talouden ja henkilöstöjohtamisen osaaminen sekä kunta-alan tuntemus. Arvostamme hyviä suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Juha Oksanen, p. 040 317 2300, juha.oksanen@nurmijarvi.fi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valinnassa sovelletaan 6 kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on ennen valintapäätöksen vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Hakuaika päättyy keskiviikkona 1.2.2023 klo 15. Tehtävään haetaan sähköisesti täältä >. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu myös kuntaamme Instagramissa @nurmijarvi_paremmanarjenilmio ja Facebookissa @Nurmijärven kunta.

www.nurmijarvi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat