Kokeile kuukausi maksutta

Yhdyskuntajohtaja

Iin kunta
Sijainti Ii
Päivämäärät Julkaistu 11.6.2024 Hae viimeistään 28.6.2024

 

Haluatko olla mukana toteuttamassa strategiamme vahvan ja kestävän kasvun tavoitteita?

TULE MEILLE YHDYSKUNTAJOHTAJAKSI

Olet keskeinen toimija Iin kunnan ja sen elinvoiman kehittymisen kannalta. Olet merkittävänä tekijänä luomassa veto- ja pitovoimaista, houkuttelevaa ja kestävää ympäristöä ja sen rakenteita niin asukkaille, vierailijoille kuin yrityksille ja muille sidosryhmille.

Johdat ja viet joukkoinesi eteenpäin yhdyskuntapalveluiden kokonaisuutta, johon kuuluvat mm. kiinteistö- ja rakennuttamispalvelut, infra ja ympäristöpalvelut, ateria- ja puhtauspalvelut, maaomaisuus ja rakennusvalvonta. Yhdyskuntajohtaja toimii myös Iin vesilaitoksen johtajana sekä vastaa kunnan varautumisen järjestämisestä.

Roolissasi korostuvat kokonaisuuden pitkäjänteinen ja laaja-alainen kehittäminen, jämäkkä- ja systemaattinen asiajohtaminen sekä asiallinen ja paneutuva henkilöstöjohtaminen. Verkostojen, kumppanuuksien ja yhteistyön rakentajana luot toimintaedellytyksiä elinkeinoelämälle yhdessä elinvoimajohtajan ja kunnanjohtajan sekä muiden kunnan toimijoiden kanssa.

Edellytämme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta ja näyttöjä vaativista johtamistehtävistä, toimialan ja elinkeinoelämän hyvää tuntemusta sekä vahvaa talousosaamista ja -kokemusta. Kumppanuus- ja hankintamallien osaaminen on osa työkalupakkiasi. Tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyvyn luoda ja johtaa verkostoja. Kykenet katsomaan asioita laaja-alaisesti, tähyämään rohkeasti tulevaisuuteen sekä varmistamaan päivittäisten toimintojen sujuvuuden yhdessä monialaisen ja osaavan henkilöstön (noin 70 ammattilaista) kanssa.

Lisäksi tehtävä edellyttää riittävää kielitaitoa.

Tarjoamme Sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtävän osana kestävää kasvutarinaamme. Pääset sujuvassa ja matalassa organisaatiossamme kehittämään kunnan lisäksi myös omaa osaamistasi yhteistyössä monialaisten ammattilaisten kanssa

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi. Käytämme viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toivomme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Tehtävää haetaan Kuntarekryn kautta täältä >. Hakemukset on toimitettava 28.6.2024 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnanjohtaja Marjukka Manninen (050 39 000 66), kunnanhallituksen puheenjohtaja Teijo Liedes (040 718 8401) ja lautakunnan puheenjohtaja Sanna Valaja (044 285 1794)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat