Yhdyskuntajohtaja

Oulun kaupunki
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 11.1.2021 Hae viimeistään 25.1.2021

Oulun kaupunki on Suomen viidenneksi suurin kaupunki ja puolen Suomen suurin työnantaja. Oulussa on nuori ja korkeasti koulutettu väestö sekä kyky yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita; yhdistää luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät.

Haluatko olla mukana kehittämässä elinvoimaista Oulua?

Haemme Sinua

YHDYSKUNTAJOHTAJA

Vastaat johtamisesta yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut -toimialalla, johon kuuluvat mm. kaavoitus, tekniset palvelut ja rakennusvalvonta sekä neljä liikelaitosta; Oulun seudun ympäristötoimi, Oulun Infra ja Oulun Vesi sekä Oulu-Koillismaan pelastusliikelaitos. Toimit keskeisessä roolissa kaupunkikehityksessä ja varmistat sujuvan yhteistyön myös kaupungin muiden toimijoiden ja sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi Sinulle avautuu ainutlaatuinen mahdollisuus olla rakentamassa elinvoimaista ja kasvavaa Oulua. Verkostojen ja yhteistyön rakentajana luot toimintaedellytyksiä elinkeinoelämälle.

Edellytämme Sinulta ylempää korkeakoulututkintoa ja kokemusta vaativista johtamistehtävistä sekä toimialan ja elinkeinoelämän hyvää tuntemusta. Hyvät vuorovaikutustaidot sekä monipuoliset toimialan ja elinkeinoelämän suhteet korostuvat työssäsi. Kykenet katsomaan asioita laaja-alaisesti, tähyämään rohkeasti tulevaisuuteen sekä varmistamaan päivittäisten toimintojen sujuvuuden yhdessä monialaisen ja osaavan henkilöstön kanssa. Lisäksi tehtävä edellyttää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme Sinulle laajan ja mielenkiintoisen tehtävän näköalapaikalla Oulussa. Tehtävässä pääset yhteistyössä ammattilaisten kanssa kehittämään kaupungin lisäksi myös osaamistasi.

Tehtävän palkkaus määräytyy kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Voit esittää palkkatoiveesi hakemuksessasi. Oulun kaupunki käyttää viroissa kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/14132/2020. Hakemukset on toimitettava 25.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Työ alkaa:                                        Sopimuksen mukaan
Palkkaus:                                         KVTES
Työavain:                                         OUL-05-40-20

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunginjohtaja Päivi Laajala (soittopyynnöt välittää Katja Seppälä p. 044 703 1164) ja yhdyskuntalautakunnan puheenjohtaja Martti Korhonen, p. 0400 154 300

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi