Kokeile kuukausi maksutta

Yksikön päällikkö, katu- ja liikennesuunnitteluun (suunnitteluyksikkö)

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.11.2022 Hae viimeistään 30.11.2022

Haluaisitko olla mukana kehittämässä kanssamme tulevaisuuden Helsinkiä, joka kasvaa kestävällä tavalla?

Etsimme nyt joukkoomme johtamistehtävään osaavaa ja kannustavaa suunnitteluyksikön päällikköä.

Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka vastaa palvelumme ydintuotteista. Näitä ovat erilaiset liikennesuunnitelmat sekä katuinvestointeihin liittyvät katu- ja rakennussuunnitelmat. Haemme tähän tehtävään hyvää ihmisten johtajaa, jonka mielestä jokainen työntekijä ansaitsee erinomaista johtamista. Olet innostava ja motivoiva esihenkilö ja sinulla on näyttöä valmentavasta johtamisesta.

Suunnitteluyksikössä on noin 40 asiantuntijaa, jotka jakautuvat neljään tiimiin. Yksikön päällikkö toimii neljän tiimipäällikön esihenkilönä. Johtaessasi asiantuntijaorganisaatiota, pääset myös itse toimimaan asiantuntijana erilaisissa verkostoissa ja yhteistyötilanteissa myös kansanvälisesti. Lisäksi vastaat yksikön kehittämisestä ja toiminnan suunnittelusta sekä töiden resurssoinnista yhdessä tiimipäälliköiden kanssa. Siten työtehtävä antaa erinomaiset mahdollisuudet kehittää liikenne- ja katusuunnittelua sekä siihen liittyvää asiantuntemusta.

Arvostamme avointa asennoitumista uuden oppimiseen ja erilaisten toimintatapojen käyttöönottamiseen. Toimit palvelumme ohjausryhmän jäsenenä ja vastaat oman yksikkösi vastuulla olevien päätösasioiden valmistelusta Kaupunkiympäristölautakuntaan.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja vaihtelevia työtehtäviä.

Luotettavana työnantajana tarjoamme sinulle suuren ja vastuullisen työnantajan monipuoliset henkilöstöedut. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän yhteensovittaminen on meille tärkeää. Moderni toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa ja meillä on myös etätyömahdollisuus.

Tehtävän kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi edellytämme kokemusta suunnittelutehtävistä ja esihenkilötyöstä.

Katsomme eduksi kokemuksen katusuunnittelusta ja sen kehittämisestä.

Meillä teet vaikuttavia töitä ja mahdollistat itsesi näköisen työuran!

Jäikö jotain mietityttämään?
Lisätietoja voit aina kysellä lisää joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jos lukiessasi huomasit, että tämä voisi olla sinua varten, niin lähetä heti hakemus tai vinkkaa hausta eteenpäin. Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja jätä hakemuksesi viimeistään 30.11.2022 klo 16:00 mennessä.

Kirjallisen hakemuksen voit tarvittaessa toimittaa Helsingin kaupungin kirjaamoon: Kaupunkiympäristön toimiala, PL 10, 00099 Helsingin kaupunki (käyntiosoite Pohjoisesplanadi 11-13). Kuoreen tunnus KYMP-01-49-22. Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan kuuluu kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Liikenne- ja katusuunnittelupäällikkö Reetta Putkonen, reetta.putkonen(at)hel.fi, puh: 05068633

Lue lisää ja hae tehtävää täältä > .

 

Kaupunkiympäristön toimiala

Kaupunkiympäristön toimialalla teemme merkityksellistä työtä 1700 osaajan voimin. Suunnittelemme, rakennamme ja ylläpidämme Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoamme siihen liittyviä palveluja. Tavoitteenamme on toimiva ja kaunis kaupunki. Suunnittelemme ja rakennamme vetovoimaista ja viihtyisää kaupunkitilaa niin uusille kuin vanhoille alueille. Varmistamme, että kaupunki kasvaa lähiluonnon arvoja kunnioittaen. Me teemme yhdessä töitä kestävän tulevaisuuden puolesta. Toimintamme tavoitteena on auttaa Helsinki hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä. Maankäyttö ja kaupunkirakenne -palvelukokonaisuuteen kuuluvassa liikenne- ja katusuunnittelu -palvelussa suunnittelemme kaupungin liikenteen ja kadut, kehitämme liikennejärjestelmää ja ohjelmoimme yleisten alueiden investoinnit. Tutustu meihin osoitteessa www.hel.fi/kaupunkiymparisto ja tule osaksi laajaa asiantuntijajoukkoa luomaan kasvavaa ja elinvoimaista Helsinkiä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.