Yksikön päällikkö

Päivämäärät Julkaistu 30.8.2019 Hae viimeistään 16.9.2019

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Yksikön päällikkö

Etsimme rakennusvalvontapalveluihimme kannustavaa johtajaa, joka haluaa olla mukana kehittämässä kestävää, kaunista ja toimivaa kaupunkia. Tehtäväsi on johtaa yksikköä, joka vastaa alueellaan uudisrakentamiseen, korjausrakentamiseen, käyttötarkoituksen muutoksiin, kaupunkikuvaan, rakennussuojeluun ja julkiseen ulkotilaan liittyvistä rakennusvalvonnan lupa- ja muista asioista. Koordinoit myös koko kaupungin alueella uudisrakentamisen lupakäsittelyä ja toimit osaltasi jaostossa esittelijänä.

Tarjoamme monipuolisen näkökulman rakentamiseen, erinomaisen mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut.

Liity osaavaan, moniammatilliseen työyhteisöömme ja jätä hakemuksesi maanantaina 16.9. klo 16 mennessä osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavain 6-135-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi