Kokeile kuukausi maksutta

Yksikönjohtaja pohjoismaiseen rakennusyhtiöön, Keski-Uusimaa–Häme

NCC
Sijainti Helsinki, Lahti
Päivämäärät Julkaistu 24.11.2022 Hae viimeistään 14.12.2022

Haluaisitko kasvattaa rakentamisen liiketoimintaa omalla persoonallasi ja suuren pohjoismaisen yhtiön muskeleilla? Meillä on sinulle valmiina osaava tiimi rakentamisen ammattilaisia ja kannustava toimintaympäristö – tervetuloa NCC:lle!

Nyt etsimme myynnillisesti orientoitunutta johtajaa Keski-Uusimaa–Häme-alueelle. Toimipaikkasi voi sijaita sopimuksen mukaan joko Helsingin tai Lahden toimistollamme.

Miltä työsi voisi näyttää NCC:llä?

Yksikönjohtajanamme vastaat voimakkaasti kehittyvän Keski-Uusimaa–Häme-alueen liiketoiminnasta, kannattavuudesta ja jatkuvuudesta. Yksikön palveluvalikoimaan kuuluu kaikki talonrakentaminen, asunnot ja toimitilat sekä korjausrakentaminen.

Tärkein painopisteesi on liiketoiminnan kehittäminen, jossa tärkeänä osa-alueena on myynnin ja hankekehityksen johtaminen potentiaalisista hankekehitysaihioista kannattaviksi rakennushankkeiksi yhteistyössä hankekehittäjiemme ja tuotannon ammattilaistemme kanssa.

Rakennat aktiivisesti verkostoja ja yhteistyötä asiakkaiden ja muiden ulkoisten sidosryhmien kanssa, kuten viranomaisten, maanomistajien, järjestöjen sekä alueen keskeisten alihankinta- ja yhteistyökumppanien kanssa.

Varmistat alueellasi tarvittavat henkilöstöresurssit ja kyvykkyydet NCC:n strategian mukaisesti. Tuet tiimiläistesi työtä, jotta työturvallisuus, rakentamisen laatu, asiakastyytyväisyys ja talousohjaus säilyvät erinomaisella tasolla tulevaisuudessakin.

Johdat NCC:n strategian mukaista toimintakulttuuria nykyaikaisella ja inhimillisellä ammattijohtajan otteellasi.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?
  • Pääset vaikuttamaan alueen liiketoimintaan ja johtamiskäytäntöihin hyvin itsenäisesti
  • Monipuolista rakentamisen liiketoimintaa – esimerkiksi toimitiloja, asuntoja, liikuntahalleja, julkisia rakennuksia ja korjausrakentamista
  • Voit keskittyä omaan rooliisi liiketoiminnan kasvattamiseen, sillä meillä on jo olemassa valmis toimintajärjestelmä, ammattimaisesti johdettu ja taloudellisesti vakaa yhtiö sekä kattavat tukipalvelut
  • Saat johdettavaksesi kokeneen ja oma-aloitteisen tiimin, jolta rakennustuotanto sujuu vankalla ammattitaidolla
Etsimämme henkilö
  • Olet myyntiorientoitunut henkilö ja luontainen verkostoituja sidosryhmä- sekä kumppaniverkostoissa – sinulla on mahdollisesti jo olemassa verkostoja alueella
  • Sinulla on rakennusalan osaamistausta ja perustuntemus hankekehityksestä – olet urallasi voinut toimia esimerkiksi hankekehitys-, liiketoiminta-, työ- tai projektipäällikön tehtävässä
  • Osaat johtaa ihmisiä nykyaikaisin johtamisen menetelmin ja olet innostunut kehittämään johtamistaitojasi edelleen
  • Sinulta sujuu erinomainen suomen ja sujuva englannin kieli niin kirjallisesti kuin suullisesti
Voisiko tässä olla sinua kiinnostava rooli? Näin haet!

Jos tehtävämme vaikuttaa sinusta kiinnostavalta, voit jättää hakemuksesi tästä. Haku päättyy 14.12.2022, mutta ethän suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Rekrytointiprosessiin kuuluu henkilöarviointi loppuvaiheen ehdokkaille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sisä-Suomen toimialajohtaja Jarkko Salmenoja, p. 040 356 7057 soittoaikoina ke 30.11. klo 8–10, to 1.12. klo 8–10 ja ke 7.12. klo 14.30–17.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat