Kokeile kuukausi maksutta

Ylläpidon rakennuttajapäällikkö

Järvenpään kaupunki
Sijainti Järvenpää
Päivämäärät Julkaistu 16.9.2022 Hae viimeistään 29.9.2022

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea 1 500 ammattilaisen voimin. Täällä kaikilla on mahdollisuus oppia ja kehittää omaa työtään. Me Järvenpäässä innostumme valmentavasta työotteesta, yhteisöohjautuvuudesta, oppimisen mahdollisuuksista sekä joustavasta työkulttuurista.

Onko sinulla infra-alan kokemusta ja kiinnostusta johtamistyöhön?

Olisitko sinä Järvenpään kaupungin uusi
YLLÄPIDON RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKKÖ?

Kaupunkitekniikan ylläpidossa tuotetaan kaupungin yleisten alueiden kunnossapito. Kunnossapidon vastuualueen palvelut ostetaan pääosin kunnossapitourakalla, jonka operatiivisen toiminnan valvonnasta vastaa ylläpito. Ylläpidolle kuuluvat myös yleisiin alueisiin liittyvä etupainotteinen valvonta, viestintä, ylläpidon vuoropuhelu alueurakan osapuolten ja kaupunkilaisten kanssa. Ylläpidossa myönnetään myös luvat yleisten alueiden käyttöön, käydään vuoropuhelua jätehuoltoviranomaisten kanssa ja toimitaan yhteistyössä kaupungin muiden toimijoiden kanssa.

Ylläpidon rakennuttajapäällikkönä vastaat kunnallistekniikan ylläpidon tuotannosta, sen johtamisesta ja valvonnasta sekä aikataulu- ja kustannusseurannasta. Toimit ylläpitoyksikön esihenkilönä vastaten yksikön johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta. Lisäksi tehtäviin kuuluu viranhaltijapäätöksiä kaupungin hallintosäännön mukaisesti.

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä kokemusta kunnallistekniikan ylläpidon ja rakennuttamisen tehtävistä, kunnossapidon hankintatehtävistä ja valvonnasta sekä infran kunnossapidon kokonaisuuden hallinnasta. Tehtävässä tarvitaan hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä hankintalain, muun infraan liittyvän lainsäädännön sekä normituksen hyvää tuntemusta. Järvenpää on edelläkävijä sähköisten järjestelmien käytössä, ja tietotekniset valmiudet ovat edellytys päivittäisen työn hallinnassa.

Toivomme hakijalta kykyä monitahoiseen sidosryhmäyhteistyöhön, hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä talousasioiden tuntemusta riittävällä tasolla.

Tehtävä on vakituinen virka, jossa aloitus 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävä tarjoaa monipuolisen kaupungin yhdyskuntarakenteeseen liittyvän tehtäväkentän ja nykyaikaisen työnantajan, joka haluaa kehittää työntekijöitään jatkuvasti. Tarjoamme monipuolisia kouluttautumismahdollisuuksia kiinnostuskohteitasi vastaten.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupunkitekniikan johtaja Mikko Autere, puh. 040 315 3269 tai mikko.autere@jarvenpaa.fi. Järvenpään kaupunki sitoutuu työnantajana edistämään työyhteisöjen monimuotoisuutta ja yhdenvertaisuutta. Toivomme hakijoiksi henkilöitä erilaisilla taustoilla, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia. Hakuaika päättyy torstaina 29.9.2022 klo 15.

Kelpoisuusehdot
Ylläpidon rakennuttajapäällikön virkaan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai ylempi) yhdyskunta- tai rakentamisen opintosuunnalta tai muu soveltuva tutkinto yhdistettynä aiempaan johtamiskokemukseen infran ylläpidossa. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Virkaan on erityisten kelpoisuusehtojen lisäksi huomioitava perustuslain 125 §:ssä säädetyt yleiset nimitysperusteet julkisiin virkoihin eli taito, kyky ja koeteltu kansalaiskunto. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia. Yksikön käytössä on varausperiaatteella sähköauto.

Palvelussuhteen ehdot
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan. TS:n mukainen palkka on 4409,86€/kk. Kokemuksen mukaan maksetaan lisäksi TS ammattialalisää. Valinta on ehdollinen, kunnes virkaan valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Jätä hakemus täällä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi