Ylläpitoinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 2.7.2018 Hae viimeistään 26.7.2018

Kaupunkiympäristön toimiala, Rakennukset ja yleiset alueet / Ylläpito, Yleiset alueet

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvausYlläpitoinsinööri toimii katurakenteiden ylläpidon tilaajana ja asiantuntijana, joka vastaa kadun rakenteiden ja varusteiden kunnossapidosta sekä turvallisuudesta.

Vastuualueeseen kuuluvat katujen päällysteet, liikennemerkit, tiemerkinnät ja varusteet. Ylläpitoinsinööri osallistuu hankintojen valmisteluun, asfalttiurakoiden teettämiseen, korjaus- ja kunnostusohjelmien laadintaan sekä uusien kohteiden vastaanottoon. Tehtävään sisältyy myös kuntomittauksien kilpailuttaminen ja hankinta sekä tuotekorttivastuu rakenteiden ja varusteiden kunnossapidosta sekä asfalteista.

Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä sekä kehitysmyönteisyyttä. Katsomme eduksi infra-alan kokemuksen, perehtyneisyyden hankinta- ja kunnossapitolakiin sekä julkihallinnolliseen päätöksentekoon.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää jättämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta.

Kelpoisuusehto
teknisen alan AMK-insinöörin tutkinto tai soveltuva koulutus
Työaika
36 h 45 min/vko
Lisätietoja tehtävästä antaa
tiimipäällikkö Kaisa Komulainen, 09 310 22828, kaisa.komulainen@hel.fi, 040 535 3384
yksikön päällikkö Pekka Isoniemi, 09 310 38414, pekka.isoniemi@hel.fi, 050 364 9060
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi