Ylläpitopäällikkö

Espoon Asunnot Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2021 Hae viimeistään 29.8.2021

Haemme nyt tekniseen tiimiimme

YLLÄPITOPÄÄLLIKKÖÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Toimit isännöintitiimissä ylläpitopäällikkönä vastaten nimetyn alueen kiinteistöjen kunnossapidosta tiimissä. Vastaat sovittujen vuosikorjaushankkeiden toteuttamisesta ja toimit myös alueen kohteiden teknisenä asiantuntijana. Tehtävänäsi on kilpailuttaa kiinteistöjemme erilaisia korjaustarpeita, varmistaa niiden läpivienti ja huolehtia korjaushankkeiden valvonnasta. Edistät asukkaidemme asumisviihtyvyyttä ja arjen sujumista yhdessä osaavan tiimin ja eri yksiköiden asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme, että osaat priorisoida, olet oma-aloitteinen ja koet, että voit sitoutua arvoihimme halu palvella, onnistumisen iloa ja kestäviä tekoja. Tulet myös toimeen erilaisten ihmisten kanssa etkä pelkää haasteita. Oma-aloitteisuus ja hyvä priorisointikyky edesauttavat tehtävässä onnistumista.

Toivomme, että sinulta löytyy:

  • tehtävään soveltuvaa teknistä peruskoulutusta (RI, Rkm tai AMK- insinööri)
  • vähintään 3 vuoden kokemusta kiinteistöjen teknisissä tehtävissä toimimisesta
  • sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • MS-office työkalujen hallintaa.

Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet oman ammattitaidon kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten pidemmän vuosiloman ja mahdollisuuden etätyöhön. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.8.2021. Liitä mukaan CV, hakemus ja palkkatoive.

Rekrytointia hoitaa henkilöstöalan yritys Tuocon Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040 5798 774.

 

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi