Ympäristöasiantuntija

Hartela
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.9.2021 Hae viimeistään 5.10.2021

HAEMME JOUKKOOMME YMPÄRISTÖASIANTUNTIJAA

Rakentaminen ja rakennusten käyttö tuottavat yli 30 prosenttia Suomen hiilipäästöistä. Me Hartelassa pohdimme uuden strategiamme myötä mitä voimme rakennusalan yrityksenä tehdä paremman huomisen puolesta. Parhaillaan luomme kestävän kehityksen toimintamalleja siten, että rasittaisimme luontoa mahdollisimman vähän. Strateginen visiomme on, että meidät tunnetaan kestävän kehityksen edistäjänä osana laajempaa vastuullisuustyötämme.

Seuraavaksi tarvitsemme kestävän kehityksen mukaisia yhteistyökumppaneita, hyviksi todettuja perusratkaisuja ja uusia innovaatioita. Seuraamme tarkasti kestävän kehityksen pitkäaikaisia kehityssuuntia ja etsimme jatkuvasti uusia keinoja tuottaa asiakkaillemme kestäviä ja luotettavia ratkaisuja. Luomme yrityksemme toiminnoille yhteiset kestävän kehityksen toimintatavat ja kriteeristöt, jotka auttavat meistä jokaista tekemään kestäviä valintoja.

Haluatko tehdä kanssamme työtä, jolla on kestävä tarkoitus?

Sykkiikö sydämesi ympäristön parhaaksi liiketoiminnan lainalaisuuksia ja asiakaslähtöisyyttä unohtamatta? Haluaisitko lisätä kestävää kehitystä rakennusalalla ja tuoda uusia tuulia koko toimialalle yrityksemme toiminnan kautta? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla juuri meille sopiva asiantuntija.  Kestävä kehitys on toiminnassamme keskiössä ja etsimme vahvistusta nykyiseen tiimiimme.

Tulevat työtehtäväsi 

Tehtäviisi kuuluu asumisen ja rakennusten uusien vähähiilisten ratkaisujen kehittäminen. Seuraat kestävän kehityksen trendejä sekä lainsäädäntöä ja varmistat osaltasi niiden implementointia  yrityksessämme mm. kouluttamalla henkilöstöämme. Osallistut asiantuntijana rakennushankkeidemme suunnittelunohjausprosessiin tuoden ympäristö- ja vähähiilisyyden näkökulmia suunnitteluratkaisuihimme.

Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus — onkin tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa ympäristötieteiden koulutusta (AMK/yliopisto) ja kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Riittävää hiilijalanjälki- ja elinkaarilaskentamenetelmien tuntemusta ja analysointikykyä
  • Kokemusta kehityshankkeista
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kyvykkyyttä kommunikoida eri roolien ja organisaatiotasojen kanssa

Mitä tarjoamme sinulle

Hartela on pian 80-vuotias vahvat juuret omaava kotimainen rakennusalan perheyhtiö. Rakennamme tiloja hyvälle elämälle. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin laadukasta johtajuutta kehittämällä, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä liikunta- ja kulttuurietuuksin.Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä mielenkiintoisissa projekteissa, sekä energisen ja innostuneen tiimiin. Meidän henkilöstömme antama palaute työkulttuuristamme on hyvin positiivinen, ja Hartela ansaitsi vuonna 2020 People Power -tutkimuksen pohjalta Suomen Innostavimmat Työpaikat -tunnustuksen!

 

Mikäli kiinnostuit, tee hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 5.10. kuluessa täältä >> löytyvän linkin kautta. Haku on voimassa 5.10.2021 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Iiro Pohjanoksa, puh. 0500 827384, tavoitat hänet varmimmin tiistaina 28.9. klo 15.00 – 16.30, keskiviikkona 29.9 klo 8.30-10.00 tai maanantaina 4.10 klo 15.30 – 16.30.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi