Ympäristöasiantuntija

Skanska
Päivämäärät Julkaistu 17.12.2020 Hae viimeistään 10.1.2021

Haemme ympäristöasiantuntijaa Helsinkiin

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan siihen, miten työmaillamme työskennellään ympäristövastuullisesti ympäri Suomen, aina Helsingistä Kainuuseen asti. Ympäristöasiantuntijana ohjaat Skanskan toimintaa kohti hiilineutraalia ja kestävää tulevaisuutta. Olemme sitoutuneet hiilineutraaliuteen vuoteen 2045 mennessä kaikkialla maailmassa, kaikilla liiketoiminta-alueillamme niin rakentamispalveluissa kuin asunto- ja toimitilaprojektikehityksessäkin. Tässä tehtävässä autat meitä saavuttamaan tavoitteemme. Toimit pääasiassa talon sisäisenä vaikuttajana, mutta osallistut myös talon ulkopuoliseen kehitystyöhön. Tärkein tehtäväsi on tukea liiketoimintaa ympäristöasioissa ohjeistamalla, auttamalla, kouluttamalla ja viestimällä. Tuet tarjoustoimintaa ja hankkeita ympäristönäkökulmista, erityisesti ympäristöluokitusten ja vähähiilisyystavoitteiden osalta. Lisäksi teet ja kehität hiilijalanjälkilaskentaa. Toisin sanoen, toimit talon sisäisenä ympäristöluokitusten (LEED, BREEAM, RTS-luokitus) ja hiilijalanjälkilaskennan asiantuntijana.

Päiväsi poikkeavat toisistaan ja pääset moneen mukaan. Olet tehokkaan HSE-tiimimme jäsen, ja yhteistyö hankekehitys- ja alueyksiköiden kanssa tapahtuu verkostomaisesti. Varsinainen työpisteesi on Helsingissä, mutta vierailet tarpeen mukaan myös työmailla.

Mitä toivomme sinulta?
– soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, DI)
– kokemusta yllä mainittujen ympäristöluokitusten parissa työskentelemisestä
– työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta kerrytettyä ympäristöasioiden osaamista
– aktiivisuutta ja rohkeutta tarttua asioihin
– kykyä innostaa muita ja halua kehittää toimintaa
– tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
– arvojemmekokemista omaksesi.

Työmaakokemus ja rakennusalan ymmärrys katsotaan eduksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana kunnianhimoista tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 10.1.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Ympäristöpäällikkö Hanna-Maija Tikka (p. 050 339 5747, hanna-maija.tikka@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Hanna-Maijan parhaiten 22.12 klo 15-16, 29.12. klo 13-15 ja 5.1. klo 13-15. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Asiasanat/Key words: environment, sustainability specialist, construction, building, CSR, kestävä kehitys, vastuullisuus, hiilineutraali, hiilijalanjälki

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi