Ympäristöinsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2020 Hae viimeistään 8.5.2020

Tekninen ja yhdyskuntasuunnittelun ala

Ympäristöinsinööri

Vakinainen työsuhde

Stara, Kaupunkitekniikan rakentaminen, Pima

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen ympäristöinsinööriä yksikköön, joka toimii nykyisin erityisesti kiertotalouteen ja maamassojen hyötykäyttöön painottuen. Tule kanssamme pitämään huolta Helsingin maaperästä ja massoista!

Kaupunkitekniikan rakentajamme taitavat koko infrarakentamisen palvelupaketin – katujen, puistojen ja kunnallistekniikan rakentamisen. Rakentajamme toteuttavat haastavatkin rakenteet ammattitaidolla ja huolehtivat kaupunkielämän sujuvuudesta työmaiden ympärillä. PIMA-yksikkö toimii laaja-alaisena osaajana, tuottaen tukitoimia kaupungin hankkeiden ja Staran rakentamien kohteiden toteuttamiseen.

Mitä teet?

Ympäristöinsinöörinä olet maamassojen kiertotalouden asiantuntija, jonka vastuulle voi kuulua esimerkiksi välivarastokenttien hallinnointia, ympäristöseurantaa, erilaista asiantuntijatyötä sekä taustaasi soveltuvia kehittämishankkeita.

Kuka olet?

Sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK-insinöörin tutkinto, esimerkiksi rakentamisen tai ympäristötekniikan puolelta.

Sinulla on työkokemusta esimerkiksi infra-alan työmaista, maamassojen ja rakennusmateriaalien koordinoinnista sekä jalostuksesta, kierrätyksestä ja/tai alan lainsäädännön tuntemusta. Tarkempia työtehtäviä voidaan yksikön tehtävien puitteissa jakaen räätälöidä taustaasi verraten.

Olet sitoutunut, tunnollinen ja tavoitteellinen. Kykenet hyvään yhteistyöhön sekä tiimin osana että oma-aloitteisuutta vaativissa tehtävissä.

Työ edellyttää B-luokan ajokorttia.

Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaan määräytyvä tehtäväkohtainen palkkasi on 3219,05 euroa kuukaudessa + mahdolliset lisät.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän. Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa. Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus.

08.05.2020 klo 16:00. 1.6.2020 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Vesa Isokauppila, puh. 040 579 1168, vesa.isokauppila@hel.fi

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi