Ympäristösuunnittelija

Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 20.6.2018 Hae viimeistään 24.6.2018

Haemme kiviainestoimintaan itsenäistä ja kokenutta ympäristösuunnittelijaa vastaamaan lupaprosesseista ja kehittämään ympäristöteemoja yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Kiviainesalueiden biodiversiteettia tukeva KIELO-konseptimme on erityinen ylpeytemme.

Työssäsi osallistut vahvasti kiviainesliiketoiminnan ympäristöasioiden kehittämiseen ja lupaprossien hallintaan. Tehtäviisi kuuluu mm. erilaisten lupaprojektien itsenäinen läpivienti ja niihin liittyvät selvitykset, suunnitelmat ja viranomaisyhteydet mukaan lukien YYA-prosessien läpivienti. Vastaat myös osaltasi biodiversiteettiasioiden huolehtimisesta liiketoiminnassamme ja osallistut erilaisiin kehitysprojekteihin.

Meitä on NCC:n Suomen kiviainestoiminnoissa n. 30 henkilöä. Raportoit tehtävässäsi aluejohtajille, toimipaikkasi sijaitsee Vantaankoskella. Teet läheistä yhteistyötä kiviaineksen ympäristösuunnittelijoiden kanssa.

Olemme kiinnostuneita osaamisestasi!

Viihtyäksesi NCC:llä sinun tulee olla valmis uusiin haasteisiin ja omata rohkeutta ajatella asioita uudella tavalla. Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa. Kestävä kehitys on strateginen tapamme toimia.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta (esim. rakennus- tai ympäristöalan amk/korkeakoulututkinto)
  • Useamman vuoden työkokemusta yritysten ympäristöasioiden kehittämisen tehtävistä ja kokemusta lupaprosessien itsenäisestä hoitamisesta
  • Innostuneisuutta laatu- ja ympäristöasioiden eteenpäin viemiseen ja kehittämiseen
  • Itsenäistä työskentelyotetta
  • Aktiivisuutta ja aloitteellisuutta
  • Yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Tehtävä vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja etsiä parhaita ratkaisuja annettuihin tehtäviin. Sinulla on rohkeutta ja sitkeyttä viedä asioita eteenpäin ja kykenet hallitsemaan useita päällekkäisiä projekteja. Olet työskentelyotteeltasi aloitteellinen ja aktiivinen, ja kommunikoit luontevasti eri osapuolten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden sekä mahdollisuuden myös itse kehittyä NCC:n monien mahdollisuuksien ympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
aluejohtaja Taina Piiroinen, p. 050 3573 182, taina.piiroinen@ncc.fi

Hae paikkaa heti tai viimeistään 24.6.2018. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

NCC on Suomen suurimpia rakennus- ja kiinteistökehitysyrityksiä. NCC Industry on Pohjoismaiden suurin kiviainestuottaja ja asfalttiurakoitsija.Visiomme on uudistaa toimialaa ja tarjota ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja. Tutustu KIELO-konseptiimme: ncc.fi/kielo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi