Kokeile kuukausi maksutta

Inframarkkinat 2022 -tapahtuma järjestetään 23.3.2022 Helsingissä.

Rakennuslehteä kustantava Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy on solminut yhteistyösopimuksen Sarita Virran kanssa uusien tapahtumatuotteidensa myynnistä.

Sarita Virta on toiminut edelliset kuusi vuotta yhdellä rakennusalan näkyvimmistä tapahtumapaikoista, Suomen Messujen FinnBuild-tapahtuman myyntipäällikkönä. Nyt yrittäjänä hän yhdistää aiemman roolinsa Rakennuslehden tuotepalettiin. Rakennuslehdessä Sarita vastaa aluksi uuden Inframarkkinat 2022 -tapahtuman kumppanimyynnistä sekä jatkaa valituilta osin myös Rakennuslehden mediamyyntiä.

”Olemme iloisia saadessamme Saritan kaltaisen kovan luokan tapahtuma-alan ammattilaisen mukaan myyntitiimiimme”, toteaa Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jyrki Palmu. ”Korona-aika on monipuolistanut ja vahvistanut Rakennuslehden tapahtumatoimintaa uudelle tasolle, ja nyt pääsemme Saritan avulla ottamaan kehityksessä seuraavia askeleita.”

”On hienoa päästä syventämään vuosien yhteistyötä Rakennuslehden kanssa”, sanoo Sarita Virta. ”Uskon että pystymme yhdessä tarjoamaan alan toimijoille monipuolisen kokonaisuuden. ”

”Sanoma Tekniikkajulkaisut Oy on kehittänyt tapahtumaportfoliotaan viime vuodet määrätietoisesti ja parhaiden kumppaneiden kanssa”, toteaa yhtiön toimitusjohtaja Teemu Vehmaskoski. ”Nyt Saritan kanssa solmitulla yhteistyösopimuksella saamme entisestään vahvistettua kykyämme vastata asiakkaidemme ja koko toimialan moninaisiin tarpeisiin.”

Inframarkkinat 2022 -tapahtuma järjestetään 23.3.2022 Helsingissä. Infrasektorin päättäjille ja vaikuttajille suunnattu tapahtuma tulee kasvamaan yhdeksi kalenterivuoden kohokohdista luomalla kokonaiskuvan alan lähitulevaisuuteen. Rakennuslehden tuottaman tapahtuman pääkumppani on Infra ry. Tapahtuman verkkosivu on www.inframarkkinat.fi.

Yhteystiedot:

Sarita Virta, 040 451 7038
Jyrki Palmu, 0400 576 612
Teemu Vehmaskoski, 050 352 6878

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@sanoma.com
www.inframarkkinat.fi
www.rakennuslehti.fi

Viimeisimmät näkökulmat