Kokeile kuukausi maksutta

Kitek Oy osti LVI-Suora Oy:n

Kaunisto Yhtiöihin kuuluva Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy on ostanut LVI-Suora Oy:n liiketoiminnan huhtikuun alussa. Vuonna 1981 perustetulla LVI-Suoralla on pitkät perinteet Jyvässeudun LV-urakoinnissa.

Kaunisto Yhtiöihin kuuluva Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy on ostanut LVI-Suora Oy:n liiketoiminnan huhtikuun alussa. Vuonna 1981 perustetulla LVI-Suoralla on pitkät perinteet Jyvässeudun LV-urakoinnissa.
Kuuntele juttu

LVI-Suora Oy:n toimitusjohtaja Leo Tolvanen jatkaa liiketoimintakaupan jälkeen Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:n toimialajohtajana vastaten LV-yksikön toiminnasta.

Rakennus-ja kiinteistöteknisen toimialan korkeasuhdanne on näkynyt Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:ssä voimakkaana kasvuna viime vuosina. Liiketoimintakaupan myötä Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:n kilpailukyky vahvistuu entisestään. Sähkö- ja ilmastointiurakoinnin lisäksi yritys pystyy tarjoamaan nyt myös LV-palveluita.

Kaupan jälkeen Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy on yksi suurimmista täyden palvelun kiinteistötekniikkatoimijoista Keski-Suomessa. LVI-Suorasta siirtyvä LV-liiketoiminta jatkaa Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:n itsenäisenä yksikkönä. Henkilöstö siirtyy Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Kiinteistötekniikka KS Kitek Oy:n liikevaihto vuonna 2006 oli 5,9 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 50. LVI-Suora Oy:n liikevaihto vuonna 2006 oli 1,1 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä kahdeksan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Kitek Oy osti LVI-Suora Oy:n”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat