Kokeile kuukausi maksutta

YIT ja Evli sopivat 100 miljoonan euron kiinteistökehityshankkeista Pietarissa

YIT Lentek ja kiinteistöpääomarahasto EPI (Evli Property Investments) Russia ovat tehneet lopullisen sopimuksen noin 100 miljoonan euron toimisto- ja logistiikkahankkeiden toteuttamisesta YIT:n tonteille Pietariin. YIT ja EPI olivat tehneet asiasta esisopimuksen marraskuussa.

YIT Lentek ja kiinteistöpääomarahasto EPI (Evli Property Investments) Russia ovat tehneet lopullisen sopimuksen noin 100 miljoonan euron toimisto- ja logistiikkahankkeiden toteuttamisesta YIT:n tonteille Pietariin. YIT ja EPI olivat tehneet asiasta esisopimuksen marraskuussa.
Kuuntele juttu

Sopimukseen kuuluvan 10 000 neliön laajuisen toimistorakennuksen rakennustyöt on käynnistetty jo viime vuoden puolella. Kesällä aloitetaan 75 000 neliön logistiikkakeskuksen rakennustyöt Pietarin kansainvälisen Pulkovon lentokentän läheisyyteen Gorelovoon. Molempien rakennusten ennakoidaan valmistuvan ensi vuoden alkupuolella.

Sopimuksessa on varattu EPI Russialle vielä oikeus logistiikkakeskuksen laajentamiseen noin 100 000 neliöllä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT ja Evli sopivat 100 miljoonan euron kiinteistökehityshankkeista Pietarissa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat