Lemminkäiselle urakoita Turun yliopistollisesta keskussairaalasta

Lemminkäinen-konserniin kuuluvat Palmberg TKU Oy ja Tekmanni Oy ovat tehneet Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa urakkasopimukset koskien Turun yliopistollisen keskussairaalan T2-hankkeen ensimmäisen vaiheen töitä. Työt ovat käynnistyneet kesäkuun alussa, ja niiden sopimuksen mukainen valmistumisajankohta on helmikuussa 2010.

Lemminkäinen-konserniin kuuluvat Palmberg TKU Oy ja Tekmanni Oy ovat tehneet Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa urakkasopimukset koskien Turun yliopistollisen keskussairaalan T2-hankkeen ensimmäisen vaiheen töitä. Työt ovat käynnistyneet kesäkuun alussa, ja niiden sopimuksen mukainen valmistumisajankohta on helmikuussa 2010.

Hankkeen pääurakoitsijana toimii Palmberg-TKU Oy. Urakkasummaltaan 26,8 miljoonan euron hankkeen laajuus on 22 360 bruttoneliömetriä. Urakkaan kuuluvat 7-kerroksinen toimenpide- ja vuodeosastorakennus sekä saneeraus 4-kerroksiseen rakennukseen. Saneerattavaan kohteeseen tehdään kaksi lisäkerrosta.

Tekmanni Oy toteuttaa sairaalahankkeen ensimmäisen vaiheen sähkö- ja ilmanvaihtotyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäiselle urakoita Turun yliopistollisesta keskussairaalasta”

Jätä kommentti