Lemminkäiselle urakoita Turun yliopistollisesta keskussairaalasta

Lemminkäinen-konserniin kuuluvat Palmberg TKU Oy ja Tekmanni Oy ovat tehneet Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa urakkasopimukset koskien Turun yliopistollisen keskussairaalan T2-hankkeen ensimmäisen vaiheen töitä. Työt ovat käynnistyneet kesäkuun alussa, ja niiden sopimuksen mukainen valmistumisajankohta on helmikuussa 2010.

Lemminkäinen-konserniin kuuluvat Palmberg TKU Oy ja Tekmanni Oy ovat tehneet Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa urakkasopimukset koskien Turun yliopistollisen keskussairaalan T2-hankkeen ensimmäisen vaiheen töitä. Työt ovat käynnistyneet kesäkuun alussa, ja niiden sopimuksen mukainen valmistumisajankohta on helmikuussa 2010.

Hankkeen pääurakoitsijana toimii Palmberg-TKU Oy. Urakkasummaltaan 26,8 miljoonan euron hankkeen laajuus on 22 360 bruttoneliömetriä. Urakkaan kuuluvat 7-kerroksinen toimenpide- ja vuodeosastorakennus sekä saneeraus 4-kerroksiseen rakennukseen. Saneerattavaan kohteeseen tehdään kaksi lisäkerrosta.

Tekmanni Oy toteuttaa sairaalahankkeen ensimmäisen vaiheen sähkö- ja ilmanvaihtotyöt.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäiselle urakoita Turun yliopistollisesta keskussairaalasta”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi