Westendin kylpylähanke etenee

BMZ-Invest Oy:n kaavailema kylpylähotellihanke Espoon Westendin alueelle etenee, sillä Espoon kaupunginhallitus on varannut äänin 11-4 hankkeen suunnittelua varten alueen Länsiväylän-Westendintien kaakkoispuolella. Hanke koostuisi alustavan suunnitelman mukaan 266 huonetta käsittävästä hotelliosasta ja matalasta konferenssi- ja kylpyläosasta.

BMZ-Invest Oy:n kaavailema kylpylähotellihanke Espoon Westendin alueelle etenee, sillä Espoon kaupunginhallitus on varannut äänin 11-4 hankkeen suunnittelua varten alueen Länsiväylän-Westendintien kaakkoispuolella. Hanke koostuisi alustavan suunnitelman mukaan 266 huonetta käsittävästä hotelliosasta ja matalasta konferenssi- ja kylpyläosasta.

Hankkeelle varattu alue on kooltaan noin 1,5 hehtaaria. Ranta säilyy edelleen yleisessä käytössä. Tontin varaa BMZ-Invest Oy, mutta sen omistavat Espoon kaupunki ja Shell Oy. BMZ-Investin tarkoituksena on ollut käynnistää varausaikana alueen suunnittelu yhdessä kaupunkisuunnittelukeskuksen kanssa.

Alueella ei ole tällä hetkellä voimassa olevaa asemakaavaa. Etelä-Espoon yleiskaavaehdotuksessa alue on pääosin merkitty keskustatoimintojen ja lähipalvelujen alueeksi, jonne saa osoittaa keskustaan soveltuvaa asumista sekä hallinto-, toimisto-, palvelu-, koulutus- ja myymäläpalveluita. Alueelle ei saa sijoittaa vähittäiskaupan suuryksikköä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Westendin kylpylähanke etenee”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat