Kokeile kuukausi maksutta

Espoon tekninen lautakunta hyväksyi Suurpellon alueen katusuunnitelmia

Espoon tekninen lautakunta on hyväksynyt useita rakenteilla olevan Suurpellon alueen katusuunnitelmia. Ehdotukset koskevat katujen, kevyen liikenteen väylien ja katuviheralueiden rakentamista. Nyt hyväksyttyjen alueen pohjoisosan katujen rakennuskustannusten arvioidaan olevan noin 22,7 miljoonaa euroa.

Espoon tekninen lautakunta on hyväksynyt useita rakenteilla olevan Suurpellon alueen katusuunnitelmia. Ehdotukset koskevat katujen, kevyen liikenteen väylien ja katuviheralueiden rakentamista. Nyt hyväksyttyjen alueen pohjoisosan katujen rakennuskustannusten arvioidaan olevan noin 22,7 miljoonaa euroa.

Katujen rakentaminen liittyy Suurpellon kunnallistekniseen rakentumiseen sekä Olarin ja Suurpellon katuyhteyksien parantamiseen. Kadut toteutetaan korkeatasoisina ja Henttaan puistokatu sekä Henttaan aukio toteutetaan käyttäen korkeinta laatutasoa.

Tällä hetkellä Suurpellon alueella on käynnissä kaksi katujen rakentamisurakkaa. Vuoden vaihteessa käynnistyy kolmas urakka, jonka yhteydessä rakennetaan myös nyt hyväksyttyjä katuja. Katujen rakentamisvauhti riippuu alueen talojen rakentamisen etenemisestä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Espoon tekninen lautakunta hyväksyi Suurpellon alueen katusuunnitelmia”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat