Lemminkäinen rakentaa Bauhausille 18000 neliön tavaratalon Ouluun

Lemcon Oy:n ja Palmberg-Rakennus Oy:n muodostama työyhteenliittymä toteuttaa Suomen Bauhausille 18 000 neliömetrin tavaratalon, joka on ketjun suurin Suomessa. Rakentaminen aloitetaan välittömästi Bauhausin Oulun kaupungilta ostamalle 6,3 hehtaarin tontille Kaakkurinkulmassa, ja tavaratalon on tarkoitus avata ovensa joulukuussa 2008. Lisäksi Lemcon ja Palmberg rakentavat alueelle erillisen 13 000 neliömetrin liikekeskuksen, joka avataan samaan aikaan Bauhausin kanssa.

Lemcon Oy:n ja Palmberg-Rakennus Oy:n muodostama työyhteenliittymä toteuttaa Suomen Bauhausille 18 000 neliömetrin tavaratalon, joka on ketjun suurin Suomessa. Rakentaminen aloitetaan välittömästi Bauhausin Oulun kaupungilta ostamalle 6,3 hehtaarin tontille Kaakkurinkulmassa, ja tavaratalon on tarkoitus avata ovensa joulukuussa 2008. Lisäksi Lemcon ja Palmberg rakentavat alueelle erillisen 13 000 neliömetrin liikekeskuksen, joka avataan samaan aikaan Bauhausin kanssa.

Suomen Bauhausin toimitusjohtajan Marina Vahtolan mukaan yhtiö kehittää palveluitaan entistä enemmän myös suunnitteluun ja laajojen kokonaisuuksien toteuttamiseen avaimet käteen -periaatteella. Kun asiakas voi tällä hetkellä tilata Bauhausista esimerkiksi kylpyhuoneensa alusta loppuun saakka suunniteltuna ja toteutettuna, niin tulevaisuudessa vastaavaa palvelukonseptia tulee käsittämään muun muassa kokonaiset piha- ja puutarharatkaisut.

Suomen Bauhausin neljäs tavaratalo avataan Espooseen 24. marraskuuta. Ketjun tavoitteena on kasvaa koko maan kattavaksi. Laajentuminen myös Viroon on ajankohtaista lähitulevaisuudessa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Lemminkäinen rakentaa Bauhausille 18000 neliön tavaratalon Ouluun”

Vastaa