Kokeile kuukausi maksutta

NCC toteuttaa 17 000 neliön kauppapuiston Tampereen Lielahteen

NCC kaavailee noin 17 000 neliömetrin kauppapuiston toteuttamista Tampereen Lielahteen. Hanketta kehittävä ja markkinoiva NCC Property Development on tehnyt 3,3 hehtaarin tontista esisopimuksen M-realin kanssa. Hankkeen mahdollistava kaavamuutosprosessi on käynnistetty. Rakennustyöt pyritään aloittamaan keväällä 2008, jolloin kauppapuisto aukeaa kevätmyyntiin 2009.

NCC kaavailee noin 17 000 neliömetrin kauppapuiston toteuttamista Tampereen Lielahteen. Hanketta kehittävä ja markkinoiva NCC Property Development on tehnyt 3,3 hehtaarin tontista esisopimuksen M-realin kanssa. Hankkeen mahdollistava kaavamuutosprosessi on käynnistetty. Rakennustyöt pyritään aloittamaan keväällä 2008, jolloin kauppapuisto aukeaa kevätmyyntiin 2009.

Kodin Ykkösestä on tulossa kauppapuiston pääkäyttäjä. Anttila ja NCC Property Development ovat allekirjoittaneet asiasta esisopimuksen. Tavaratalon koko on 8 500 neliötä.

NCC on käynnistänyt neuvottelut myös muiden toimijoiden sijoittumisesta kauppapuistoon. Tavoitteena on muodostaa Lielahteen uusi sisustuksen ja kodintekniikan keskittymä. Alue on Tampereen merkittävin kaupan keskittymä keskusta-alueen jälkeen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “NCC toteuttaa 17 000 neliön kauppapuiston Tampereen Lielahteen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat