Raision Kuninkojalla vietetään kahden liikekiinteistön harjannostajaisia

NCC Rakennus Oy:n projektijohtona urakoimat ja vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat Kuninkojan Laakson liikekiinteistö sekä K-rauta Kuninkoja ovat edenneet harjannostajaisiin Raisiossa. Kokonaiskustannuksiltaan noin 10 miljoonan euron Kuninkojan Laakson kokonaispinta-ala on noin 7 000 neliömetriä ja noin 11 miljoonan euron K-rauta Kuninkojan kokonaispinta-ala on noin 8 800 neliömetriä.

NCC Rakennus Oy:n projektijohtona urakoimat ja vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat Kuninkojan Laakson liikekiinteistö sekä K-rauta Kuninkoja ovat edenneet harjannostajaisiin Raisiossa. Kokonaiskustannuksiltaan noin 10 miljoonan euron Kuninkojan Laakson kokonaispinta-ala on noin 7 000 neliömetriä ja noin 11 miljoonan euron K-rauta Kuninkojan kokonaispinta-ala on noin 8 800 neliömetriä.

Rautakesko Oy:n rakennuttama K-rauta Kuninkoja avataan keväällä. Myymälän noin 8 800 neliömetrin kokonaispinta-alasta on lämmintä myyntialaa noin 7500 neliömetriä. Lisäksi myymälän yhteyteen tulee yli 10 000 neliön rakennustarvikkeiden ulkomyymälä. Pääosin sisätiloihin sijoittuva ympärivuotinen puutarhamyymälä on kooltaan yli 1 000 neliötä.

Vesa Laakso Oy:n rakennuttaman Kuninkojan Laakson liikekiinteistön myymälätilat luovutetaan vuokralaisille tammi-helmikuun vaihteessa. Molemmilla kiinteistöillä on yhteinen pysäköintialue, jossa on noin 450 parkkipaikkaa.

Molempien kohteiden arkkitehtisuunnittelusta vastaa Schauman Arkkitehdit Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raision Kuninkojalla vietetään kahden liikekiinteistön harjannostajaisia”

Vastaa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi