Raision Kuninkojalla vietetään kahden liikekiinteistön harjannostajaisia

NCC Rakennus Oy:n projektijohtona urakoimat ja vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat Kuninkojan Laakson liikekiinteistö sekä K-rauta Kuninkoja ovat edenneet harjannostajaisiin Raisiossa. Kokonaiskustannuksiltaan noin 10 miljoonan euron Kuninkojan Laakson kokonaispinta-ala on noin 7 000 neliömetriä ja noin 11 miljoonan euron K-rauta Kuninkojan kokonaispinta-ala on noin 8 800 neliömetriä.

NCC Rakennus Oy:n projektijohtona urakoimat ja vierekkäisillä tonteilla sijaitsevat Kuninkojan Laakson liikekiinteistö sekä K-rauta Kuninkoja ovat edenneet harjannostajaisiin Raisiossa. Kokonaiskustannuksiltaan noin 10 miljoonan euron Kuninkojan Laakson kokonaispinta-ala on noin 7 000 neliömetriä ja noin 11 miljoonan euron K-rauta Kuninkojan kokonaispinta-ala on noin 8 800 neliömetriä.

Rautakesko Oy:n rakennuttama K-rauta Kuninkoja avataan keväällä. Myymälän noin 8 800 neliömetrin kokonaispinta-alasta on lämmintä myyntialaa noin 7500 neliömetriä. Lisäksi myymälän yhteyteen tulee yli 10 000 neliön rakennustarvikkeiden ulkomyymälä. Pääosin sisätiloihin sijoittuva ympärivuotinen puutarhamyymälä on kooltaan yli 1 000 neliötä.

Vesa Laakso Oy:n rakennuttaman Kuninkojan Laakson liikekiinteistön myymälätilat luovutetaan vuokralaisille tammi-helmikuun vaihteessa. Molemmilla kiinteistöillä on yhteinen pysäköintialue, jossa on noin 450 parkkipaikkaa.

Molempien kohteiden arkkitehtisuunnittelusta vastaa Schauman Arkkitehdit Oy.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Raision Kuninkojalla vietetään kahden liikekiinteistön harjannostajaisia”

Vastaa