Kokeile kuukausi maksutta

Ramirent ja Veidekke solmivat aiesopimuksen Norjassa

Ramirentin norjalainen tytäryhtiö Bautas AS on tehnyt aiesopimuksen koskien pääyhteistyösopimuksen solmimista norjalaisen rakennuskonsernin Veidekke Entreprenør AS:n kanssa. Sopimus koskee yhdeksää tuoteryhmää, jotka muodostavat noin 80 prosenttia Veidekken koko vuokrakaluston tarpeesta. Sopimuksen arvo saattaa nousta 1 miljardiin Norjan kruunuun.

Ramirentin norjalainen tytäryhtiö Bautas AS on tehnyt aiesopimuksen koskien pääyhteistyösopimuksen solmimista norjalaisen rakennuskonsernin Veidekke Entreprenør AS:n kanssa. Sopimus koskee yhdeksää tuoteryhmää, jotka muodostavat noin 80 prosenttia Veidekken koko vuokrakaluston tarpeesta. Sopimuksen arvo saattaa nousta 1 miljardiin Norjan kruunuun.

Lopullinen sopimus arvioidaan allekirjoitettavan loka-marraskuussa 2007. Toteutuessaan pääyhteistyösopimuksen pituus on 3-5 vuotta. Sopimuksen arvioidaan tuovan Bautasille yli 200 miljoonan Norjan kruunun vuosiliikevaihdon. Norjan suurimman konevuokraamon Bautaksen liikevaihto oli viime vuonna 966,7 miljoonaa Norjan kruunua.

Veidekke Entreprenørin toimitusjohtaja Dag Andresen kertoo yhtiöiden tehneen jo pitkään läheistä ja hyvää yhteistyötä Ramirentin kanssa.

”Työturvallisuus- ja ympäristönsuojeluvaatimuksemme ovat hyvin korkeat, ja mielestämme Ramirent tarjoaa laajan tuotevalikoiman. Yhtiöllä on myös sellaista asiantuntemusta, kapasiteettia ja palvelutasoa, jota odotamme projektiemme tavarantoimittajilta sekä myös kilpailukykyiset hinnat”, sanoo Andresen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ramirent ja Veidekke solmivat aiesopimuksen Norjassa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat