Skanska peruskorjaa palvelukeskusta Riihimäellä

Riihimäellä sijaitsevan Kirjauksenmäen palvelukeskuksen peruskorjauksen ensimmäinen vaihe päättyy lokakuun puolivälissä. Heti tämän jälkeen käynnistyvät Skanskan toteuttamat seuraavat vaiheet, joissa uusitaan muun muassa hissi, iv-konehuone ja koko talotekniikka, keittiö ja kellarikerroksessa sijaitsevat tilat. Lisäksi palvelukeskuksen asuinhuoneissa tehdään täydellinen peruskorjaus, jossa esimerkiksi kaikki pesutilat uusitaan. Kokonaisuudessaan peruskorjaus valmistuu vuonna 2009.

Riihimäellä sijaitsevan Kirjauksenmäen palvelukeskuksen peruskorjauksen ensimmäinen vaihe päättyy lokakuun puolivälissä. Heti tämän jälkeen käynnistyvät Skanskan toteuttamat seuraavat vaiheet, joissa uusitaan muun muassa hissi, iv-konehuone ja koko talotekniikka, keittiö ja kellarikerroksessa sijaitsevat tilat. Lisäksi palvelukeskuksen asuinhuoneissa tehdään täydellinen peruskorjaus, jossa esimerkiksi kaikki pesutilat uusitaan. Kokonaisuudessaan peruskorjaus valmistuu vuonna 2009.

Kirjauksenmäen palvelukeskus koostuu kahdesta osasta, joista vanhempi viisikerroksinen osa on rakennettu 1960-luvulla. Uudempi kaksikerroksinen siipi valmistui vuonna 1983, ja samassa yhteydessä peruskorjattiin vanha osa.

Noin kolmen kilometrin päässä Riihimäen rautatieasemalta sijaitsevassa Kirjauksenmäen palvelukeskuksessa on 143 asukasta, 8-10 palveluasukasta sekä noin 100 työntekijää. Palvelukeskuksen asiakasmäärä tulee säilymään peruskorjauksen jälkeen ainakin aluksi ennallaan. Keskuksessa on viisi vanhainkotiosastoa ja yksi palveluasunto-osasto.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Skanska peruskorjaa palvelukeskusta Riihimäellä”

Jätä kommentti