Sponda saneeraa toimistokiinteistön hotelliksi Helsingin Kampissa

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj ja Palace Kämp Hotellit Oy ovat tehneet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Koy Vanhajämerästä, joka sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Lönnrotinkatu 27. Aikaisemmin toimistona palvellut 4 400 neliömetrin kiinteistö saneerataan hotellikäyttöön. Vuoden 2008 alussa käynnistyvä saneeraus valmistuu keväällä 2009.

Kiinteistösijoitusyhtiö Sponda Oyj ja Palace Kämp Hotellit Oy ovat tehneet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen Koy Vanhajämerästä, joka sijaitsee Helsingin Kampissa osoitteessa Lönnrotinkatu 27. Aikaisemmin toimistona palvellut 4 400 neliömetrin kiinteistö saneerataan hotellikäyttöön. Vuoden 2008 alussa käynnistyvä saneeraus valmistuu keväällä 2009.

Uudistukset kohdistuvat kiinteistön sisätiloihin eivätkä vaikuta rakennuksen julkisivuun. Myös kiinteistössä sijaitsevat katutason liiketilat pysyvät ennallaan.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sponda saneeraa toimistokiinteistön hotelliksi Helsingin Kampissa”

Vastaa