Vantaan koulutuskeskus Varian laajennusosa harjakorkeudessa

Vantaan ammattiopisto Varian Rälssitien toimipisteen laajennushanke on edennyt harjakorkeuteensa. Laajennusosan bruttoala on noin 6 300 neliömetriä. Kokonaiskustannuksiltaan noin 13 miljoonan euron arvoisen laajennus- ja muutostyöhankkeen pääurakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy. YIT:n sopimuksen kokonaisarvo on noin 8,5 miljoonaa euroa. 

Vantaan ammattiopisto Varian Rälssitien toimipisteen laajennushanke on edennyt harjakorkeuteensa. Laajennusosan bruttoala on noin 6 300 neliömetriä. Kokonaiskustannuksiltaan noin 13 miljoonan euron arvoisen laajennus- ja muutostyöhankkeen pääurakoitsijana toimii YIT Rakennus Oy. YIT:n sopimuksen kokonaisarvo on noin 8,5 miljoonaa euroa. 

Perinteisellä jaetulla urakkamuodolla toteutettavan hankkeen on määrä valmistua keväällä 2008. Rakennuttajana toimii Vantaan kaupungin omistama Vantaan Teollisuuskiinteistöt Oy.

Kahdessa osassa luovutettavan kohteen laajennusosa liitetään kiinni nykyiseen vuonna 1987 valmistuneeseen kouluun. Laajennusosan myötä Variaan mahtuu noin 400 oppilasta, mikä on kaksinkertainen määrä nykyiseen verrattuna.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vantaan koulutuskeskus Varian laajennusosa harjakorkeudessa”

Jätä kommentti