YIT:lle neljäs toimiala kansainvälisistä rakentamispalveluista – johtajaksi Kari Kauniskangas

YIT muodostaa ensi vuoden alusta rakentamispalveluiden Baltian ja Venäjän toiminnoista oman toimialansa, kansainväliset rakentamispalvelut. Muutoksen taustalla on rakentamispalveluiden Baltian ja Venäjän liiketoimintojen kasvu ja niiden osuuden lisääntyminen konsernin liikevaihdosta. Uuden kansainväliset rakentamispalvelut -toimialan johtajaksi on nimitetty DI Kari Kauniskangas (kuvassa). Hän on aikaisemmin toiminut rakentamispalveluiden toimitilat -liiketoimintaryhmän johtajana.

YIT muodostaa ensi vuoden alusta rakentamispalveluiden Baltian ja Venäjän toiminnoista oman toimialansa, kansainväliset rakentamispalvelut. Muutoksen taustalla on rakentamispalveluiden Baltian ja Venäjän liiketoimintojen kasvu ja niiden osuuden lisääntyminen konsernin liikevaihdosta. Uuden kansainväliset rakentamispalvelut -toimialan johtajaksi on nimitetty DI Kari Kauniskangas (kuvassa). Hän on aikaisemmin toiminut rakentamispalveluiden toimitilat -liiketoimintaryhmän johtajana.

Rakentamispalveluiden Suomen liiketoiminta jatkaa omana Suomen rakentamispalvelut -toimialanaan. Suomen rakentamispalvelut -toimialan johtajaksi on nimitetty DI Ilpo Jalasjoki. Hän on aikaisemmin toiminut rakentamispalvelut-toimialan johtajana.

YIT:n neljä toimialaa ovat ensi vuoden alusta kiinteistötekniset palvelut, Suomen rakentamispalvelut, kansainväliset rakentamispalvelut sekä teollisuus- ja verkkopalvelut.

 

Konsernin johtoryhmää tiivistetään

YIT tiivistää konsernin johtoryhmää ensi vuoden alusta. Uuden johtoryhmän jäseniä ovat konsernijohtaja Hannu Leinosen ohella toimialajohtajat Pekka Frantti, Ilpo Jalasjoki, Kari Kauniskangas ja Juhani Pitkäkoski sekä konsernin talousjohtaja (CFO) Sakari Ahdekivi ja varatoimitusjohtaja Sakari Toikkanen. Kauniskangasta lukuun ottamatta kaikki ovat myös konsernin nykyisessä johtoryhmässä.

Konsernin nykyiseen johtoryhmään kuuluvat edellä mainittujen lisäksi viestintä- ja kehitysjohtaja Juha Kostiainen, konsernin toimintaympäristön muutosten analysoinnista vastaava johtaja Veikko Myllyperkiö, sijoittajasuhdejohtaja Petra Thoren sekä hallintojohtaja Antero Saarilahti. He jäävät siis pois uudesta johtoryhmästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:lle neljäs toimiala kansainvälisistä rakentamispalveluista – johtajaksi Kari Kauniskangas”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat