Ahlsell ostaa Tarvikeykköset

Ahlsell on sopinut ostavansa teknisen kaupan jälleenmyyjä Tarvikeykköset Oy:n. Tampereella toimivan Tarvikeykkösten liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa, ja sillä on 18 työntekijää. Kauppa astuu voimaan 3. joulukuuta. Tarvikeykkösten nykyiset omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa myös kaupan toteuduttua.

Ahlsell on sopinut ostavansa teknisen kaupan jälleenmyyjä Tarvikeykköset Oy:n. Tampereella toimivan Tarvikeykkösten liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa, ja sillä on 18 työntekijää. Kauppa astuu voimaan 3. joulukuuta. Tarvikeykkösten nykyiset omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa myös kaupan toteuduttua.

”Tarvikeykköset on hyvin hoidettu ja kannattava yhtiö. Sen toiminta täydentää hyvin Ahlsellin liiketoimintaa Suomessa ja vahvistaa verkostoamme Tampereen seudulla”, sanoo Ahlsellin konsernijohtaja Göran Näsholm.

Kauppa on Ahlsellin seitsemäs yritysosto parin viime vuoden sisällä. Yhtiö on ostanut muun muassa Kojaltekin, Ameronicin, Pohjan Tarvike -ryhmän sekä TKP-toolsin.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Ahlsell ostaa Tarvikeykköset”

Jätä kommentti