Kokeile kuukausi maksutta

Destia urakoi eritasoliittymän Loimaalla

Destia on valittu urakoimaan valtatielle 9 Niittukulman eritasoliittymä tarpeellisin katujärjestelyin Loimaan Lamminkadun yritysalueen kohdalle. Hankkeen rakentamiskustannukset ovat noin 4,7 miljoonaa euroa, jossa on mukana liittymäjärjestelyihin liittyviä Loimaan kaupungin katu- ja kunnallisteknisiä töitä. Työt kohteella on jo käynnistetty ja ne valmistuvat vuoden 2008 syksyyn mennessä.

Destia on valittu urakoimaan valtatielle 9 Niittukulman eritasoliittymä tarpeellisin katujärjestelyin Loimaan Lamminkadun yritysalueen kohdalle. Hankkeen rakentamiskustannukset ovat noin 4,7 miljoonaa euroa, jossa on mukana liittymäjärjestelyihin liittyviä Loimaan kaupungin katu- ja kunnallisteknisiä töitä. Työt kohteella on jo käynnistetty ja ne valmistuvat vuoden 2008 syksyyn mennessä.

Niittukulman eritasoliittymä rakennetaan heti kahden rampin ratkaisuna, vaikka valtatien 9 länsipuoleinen rinnakkaistie eli Kartanonmäenkatu ei vielä tässä vaiheessa tule liittymään valtatielle eritasoliittymän kautta. Niittukulman eritasoliittymän valmistuttua nykyinen tilapäinen liittymä Lamminkadulle katkaistaan.

Parantamistoimenpiteiden lähtökohtana on ollut turvata Lamminkadun yritysalueen liikenteelliset tarpeet. Toimenpiteet on kuitenkin toteutettava siten, että niissä huomioidaan runkotieksi esitetyn valtatien sujuvuudelle ja liikenneturvallisuudelle asetetut tavoitteet. 

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destia urakoi eritasoliittymän Loimaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat