Kokeile kuukausi maksutta

Destian urakoima maantien 295 uusi tielinja otettiin käyttöön

Destian urakoima maantien 295 uusi tielinja Levannon ja Marttilan välillä otettiin kokonaisuudessaan käyttöön perjantaina 9.11. Nyt käyttöön otetun tien pituus on noin kaksi kilometriä ja tietä parannettiin yhteensä noin 5,2 kilometrin matkalta. Tiehankkeen kokonaiskustannukset ilman arvonlisäveroa olivat noin 3,2 miljoonaa euroa.

Destian urakoima maantien 295 uusi tielinja Levannon ja Marttilan välillä otettiin kokonaisuudessaan käyttöön perjantaina 9.11. Nyt käyttöön otetun tien pituus on noin kaksi kilometriä ja tietä parannettiin yhteensä noin 5,2 kilometrin matkalta. Tiehankkeen kokonaiskustannukset ilman arvonlisäveroa olivat noin 3,2 miljoonaa euroa.

Viime vuoden joulukuussa aloitetut tietyöt jatkuvat vielä vanhan tielinjan purkutöillä ja maaston muotoiluilla. Lisäksi tien viitoitustyöt ovat vielä kesken. Viitoitustyöt tehdään valmiiksi marraskuun aikana. Vuonna 2008 tehdään vielä istutustöitä sekä muita pieniä viimeistelytöitä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Destian urakoima maantien 295 uusi tielinja otettiin käyttöön”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat