Kokeile kuukausi maksutta

Parmalle runkourakka Helsinki–Vantaan pysäköintilaitos P3:n laajennukseen

Finavia ja Parma ovat tehneet sopimuksen Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintilaitos P3:n laajennuksen runkourakasta. Parma ei paljasta sopimuksen arvoa. Pysäköintitalon laajennuksen on tarkoitus valmistua tammikuussa 2009.

Finavia ja Parma ovat tehneet sopimuksen Helsinki-Vantaan lentoaseman pysäköintilaitos P3:n laajennuksen runkourakasta. Parma ei paljasta sopimuksen arvoa. Pysäköintitalon laajennuksen on tarkoitus valmistua tammikuussa 2009.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla on menossa suuret rakennustyöt tällä hetkellä. Lentoaseman ulkomaanterminaalin laajennuksen ja uuden matkatavaran käsittelykeskuksen peruskivi muurattiin 8. marraskuuta. Terminaalilaajennus ja matkatavaran käsittelykeskus otetaan käyttöön loppuvuodesta 2009. Pelkästään näiden laajennustöiden kustannusarvio on 143 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Parmalle runkourakka Helsinki–Vantaan pysäköintilaitos P3:n laajennukseen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat