Kokeile kuukausi maksutta

Rakentamisen palkkasumma kasvoi 9,2 prosenttia heinä–syyskuussa

Rakentamisen palkkasumman kasvu oli edelleen kaikista päätoimialoista  nopeinta heinä-syyskuussa. Palkkasumma kasvoi 9,2 prosenttia vuotta aiempaan vastaavaan jaksoon verrattuna. Koko talouden palkkasumman kasvu oli samaan aikaan 5 prosenttia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen liiketoiminnan kuukausikuvaajista.

Rakentamisen palkkasumman kasvu oli edelleen kaikista päätoimialoista  nopeinta heinä-syyskuussa. Palkkasumma kasvoi 9,2 prosenttia vuotta aiempaan vastaavaan jaksoon verrattuna. Koko talouden palkkasumman kasvu oli samaan aikaan 5 prosenttia. Nämä tiedot käyvät ilmi Tilastokeskuksen liiketoiminnan kuukausikuvaajista.

Rakentamisessa palkkasumman kasvunopeus myös kiihtyi selvästi vuotta aiempaan verrattuna. Viime vuoden heinä-syyskuussa palkkasumma oli 1,1 prosenttia suurempi kuin se oli vuoden 2005 heinä-syyskuussa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakentamisen palkkasumma kasvoi 9,2 prosenttia heinä–syyskuussa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat