Kokeile kuukausi maksutta

Sato investoi 21 miljoonaa euroa senioriasuntohankkeeseen Espoon Niittymaalla

YIT toteuttaa Satolle senioriasuntohankkeen Espoon Niittymaalla. Sato maksaa YIT:lle noin 21 miljoonaa euroa. Summaan sisältyy kiinteistökauppa, jolla YIT myy Satolle tontin ja sillä sijaitsevan funkistyylisen koulukäytössä olleen rakennuksen sekä rakennusurakka, jossa YIT saneeraa tontilla sijaitsevan rakennuksen ja rakentaa tontille uudisrakennuksen.

YIT toteuttaa Satolle senioriasuntohankkeen Espoon Niittymaalla. Sato maksaa YIT:lle noin 21 miljoonaa euroa. Summaan sisältyy kiinteistökauppa, jolla YIT myy Satolle tontin ja sillä sijaitsevan funkistyylisen koulukäytössä olleen rakennuksen sekä rakennusurakka, jossa YIT saneeraa tontilla sijaitsevan rakennuksen ja rakentaa tontille uudisrakennuksen.

Uudisrakennukseen ja saneerattavaan rakennukseen tulee yhteensä 93 Saton senioriasuntoa. Lisäksi asukkaiden käyttöön tulee yhteisiä oleskelu- ja seurustelutiloja yhteensä noin 120 neliömetriä. Säilytettävän rakennuksen asuntojen uudisrakentamista vastaavat kunnostustyöt aloitetaan heti ja uudisrakennuksen vuoden 2008 aikana. Ensimmäiset asukkaat muuttavat kohteeseen arviolta tammikuussa 2009.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Sato investoi 21 miljoonaa euroa senioriasuntohankkeeseen Espoon Niittymaalla”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat