Kokeile kuukausi maksutta

SRV toteuttaa Helsingin keskustan maanalaisen huoltoväylän rakennustekniset työt

SRV on valittu Helsingin keskustan huoltoväylän rakennusurakka 1:n rakennusteknisten töiden toteuttajaksi. Työt käsittävät Keskuskadun ja Lastenlehdon puiston välisen osuuden. Urakassa toteutetaan sisäpuolisten maalaus- ja päällystystöiden lisäksi kolme kuilua maanpäällisine rakenteineen ja hätäpoistumiskäytävä koko matkalle.

SRV on valittu Helsingin keskustan huoltoväylän rakennusurakka 1:n rakennusteknisten töiden toteuttajaksi. Työt käsittävät Keskuskadun ja Lastenlehdon puiston välisen osuuden. Urakassa toteutetaan sisäpuolisten maalaus- ja päällystystöiden lisäksi kolme kuilua maanpäällisine rakenteineen ja hätäpoistumiskäytävä koko matkalle.

Rakennettava tekniikka käsittää valaistuksen, sammutusjärjestelmän, ilmastoinnin ja liikenteenohjauksen. Yhteensä tehdään 18 000 neliömetriä väylän tierakenteita. Työt valmistuvat ensi vuoden lokakuun alkuun mennessä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV toteuttaa Helsingin keskustan maanalaisen huoltoväylän rakennustekniset työt”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat