Kokeile kuukausi maksutta

SRV:n Flamingo palkittiin vuoden parhaana työmaana

SRV:n Vantaalle rakentama vapaa-ajankeskus Flamingon työmaa on voittanut Vuoden Työmaa 2007 kilpailun. Raati arvosti erityisesti koko rakennusprosessin hallintaa suurella ja vaativalla työmaalla. Tuotannonsuunnittelu ja tuotemallin hyväksikäyttö on raadin mielestä esimerkillistä. Työturvallisuus ja työmaan siisteys ovat huipputasolla. Erityismaininnan työmaa sai tilaajavastuulain toteutumisesta, jossa se menee paljon ohi lain minimivaatimusten.

SRV:n Vantaalle rakentama vapaa-ajankeskus Flamingon työmaa on voittanut Vuoden Työmaa 2007 kilpailun. Raati arvosti erityisesti koko rakennusprosessin hallintaa suurella ja vaativalla työmaalla. Tuotannonsuunnittelu ja tuotemallin hyväksikäyttö on raadin mielestä esimerkillistä. Työturvallisuus ja työmaan siisteys ovat huipputasolla. Erityismaininnan työmaa sai tilaajavastuulain toteutumisesta, jossa se menee paljon ohi lain minimivaatimusten.

Kilpailun järjestää Rakennuslehti. Raadissa olivat mukana alan ammattijärjestön edustaja, rakennusalan konsulttien edustaja sekä Uudenmaan työsuojelupiirin, Teknillisen korkeakoulun ja Rakennuslehden edustajat.

Flamingoon rakennetaan vesipuisto, hotelli, pysäköintilaitos, elokuvakeskus, monipuoliset ravintolapalvelut sekä liiketiloja. Rakennuttajana on Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma. Flamingo valmistuu loppuvuodesta 2008 ja sen rakennettava ala on 84 000 bruttoneliömetriä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “SRV:n Flamingo palkittiin vuoden parhaana työmaana”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat