Kokeile kuukausi maksutta

St. Petersburg Times: Nokian Renkaat rakentaa työntekijöilleen 7 asuintaloa Venäjällä

The St. Petersburg Timesin mukaan Nokian Renkaat aikoo rakentaa työntekijöilleen seitsemän asuintalon kompleksin Venäjän Vsevolozhskissa. Vuoteen 2010 mennessä rakennettaviin taloihin tulee yhteensä 270 asuntoa. Alustavien arvioiden mukaan kompleksin rakentaminen maksaa yli 22 miljoonaa dollaria.

The St. Petersburg Timesin mukaan Nokian Renkaat aikoo rakentaa työntekijöilleen seitsemän asuintalon kompleksin Venäjän Vsevolozhskissa. Vuoteen 2010 mennessä rakennettaviin taloihin tulee yhteensä 270 asuntoa. Alustavien arvioiden mukaan kompleksin rakentaminen maksaa yli 22 miljoonaa dollaria.

Yhtiö myy asunnot työntekijöilleen omakustannushintaan 41 000 ruplalla (1 677 dollaria) neliöltä. Työntekijöille tarjotaan mahdollisuus ottaa lainaa Leningradin alueen asuntolainatoimistolta 7,3 prosentin vuotuisella korolla. Nokian Renkaiden Venäjän tytäryhtiön OOO Nokian Tyresin johtajan Andrei Pantioukhovin mukaan yhtiö ei aio tehdä voittoa projektilla, vaan kyseessä on sosiaalinen ohjelma.

Hakkapeliitta Kylä -niminen asuinkompleksi rakennetaan 10 kilometrin päähän Nokian Renkaiden tehtaasta ja 1,5 kilometrin päähän Vsevolozhskin keskustasta. Tähän mennessä 75 tehtaan työntekijää ovat allekirjoittaneet sopimuksen asunnon ostamisesta kylästä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “St. Petersburg Times: Nokian Renkaat rakentaa työntekijöilleen 7 asuintaloa Venäjällä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat