Kokeile kuukausi maksutta

Turussa uudistetaan vanha funkisrakennus hotelliksi

Turun linja-autoaseman laidalla sijaitseva arkkitehtitoimisto Jung & Jungin piirtämä vuonna 1934 rakennettu funkistalo uudistetaan hotellikäyttöön. Alun perin Shellin aluekonttoriksi ja huoltoasemaksi rakennetun kiinteistön rakennussuunnitelman on tehnyt arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Pääsuunnittelijana ja työmaan vastaavana toimii Atte Pihlakivi.

Turun linja-autoaseman laidalla sijaitseva arkkitehtitoimisto Jung & Jungin piirtämä vuonna 1934 rakennettu funkistalo uudistetaan hotellikäyttöön. Alun perin Shellin aluekonttoriksi ja huoltoasemaksi rakennetun kiinteistön rakennussuunnitelman on tehnyt arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Pääsuunnittelijana ja työmaan vastaavana toimii Atte Pihlakivi.

Saneerauksessa rakennuksen julkisivu säilyy yhtä uutta lisäkerrosta lukuun ottamatta entisellään. Sisätiloihin tulee kahteen kerrokseen yhteensä 33 kahden hengen hotellihuonetta. Talotekniikka koneellisine ilmanvaihtoineen ja jäähdytyksineen on kokonaan uutta. Hotelli Helmen on tarkoitus avata ovensa maaliskuussa. Lisäksi rakennukseen tulee kahvila sekä muutama vuokrattava liikehuoneisto.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Turussa uudistetaan vanha funkisrakennus hotelliksi”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat