Kokeile kuukausi maksutta

Vuoden rakennusmestariksi Juha Kansonen

Kerava-Lahti -oikoradan rakennuttamisyksikön päällikkö, insinööri (AMK) Juha Kansonen on saanut valtakunnallisen Vuoden Rakennusmestari 2007 -palkinnon. Palkinto luovutettiin hänelle Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n liittokokouksessa Kouvolassa sunnuntaina.

Kerava-Lahti -oikoradan rakennuttamisyksikön päällikkö, insinööri (AMK) Juha Kansonen on saanut valtakunnallisen Vuoden Rakennusmestari 2007 -palkinnon. Palkinto luovutettiin hänelle Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL:n liittokokouksessa Kouvolassa sunnuntaina.

Palkintolautakunnan mukaan Kerava-Lahti -ratahanke on ollut poikkeuksellisen laaja ja edellyttänyt toteutustapansa johdosta monipuolista osaamista, neuvottelukykyä ja johtamistaitoja. Toiminta on ollut myös menestyksellistä vaativan ja monipuolisen infraprojektin projektipäällikkönä. Hankkeen läpivienti on kaikin puolin ollut esimerkillistä ja pysynyt aikataulussa ja kustannuskehyksessä. Henkilökohtainen palaute hankkeen muilta osapuolilta on myös ollut hyvä.

Vuoden Rakennusmestari on valittu vuodesta 1971 alkaen. Palkinnon lahjoittaa Vahinkovakuutusyhtiö Pohjola.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Vuoden rakennusmestariksi Juha Kansonen”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat