Kokeile kuukausi maksutta

YIT toteuttaa 12,7 miljoonan euron urakan valtatie 4:llä

YIT Rakennus Oy on voittanut Isohaaran ja Vähähaaran sillat tiejärjestelyineen -kokonaisurakan valtatie 4:llä. Hankkeen urakkahinta on 12,67 miljoonaa euroa. Hanke kilpailutettiin rajoitetulla menettelyllä, ja tarjoukset pyydettiin kolmelta urakoitsijalta. Rakennustyöt ovat jo alkaneet. Kyseessä on ensimmäinen vaihe hankkeesta valtatie 4 Kemin kohta ja sillat.

YIT Rakennus Oy on voittanut Isohaaran ja Vähähaaran sillat tiejärjestelyineen -kokonaisurakan valtatie 4:llä. Hankkeen urakkahinta on 12,67 miljoonaa euroa. Hanke kilpailutettiin rajoitetulla menettelyllä, ja tarjoukset pyydettiin kolmelta urakoitsijalta. Rakennustyöt ovat jo alkaneet. Kyseessä on ensimmäinen vaihe hankkeesta valtatie 4 Kemin kohta ja sillat.

Nyt alkaneessa ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan nykyisten siltojen rinnalle uudet Isohaaran ja Vähähaaran sillat sekä moottoritien toinen ajorata ja kevyen liikenteen väylä noin kahden kilometrin matkalle. Työt käynnistyvät Isohaaran sillan rakentamisella. Vähähaaran sillan rakentaminen alkaa kesällä 2008. Sillat ja uusi ajorata otetaan liikenteelle lokakuussa 2009. Kokonaan tieosuus valmistuu kesällä 2010.

Eteläosassa hanke liittyy valtatie 4 Kemin kohta ja sillat -hankkeen toiseen vaiheeseen Vt 4 parantaminen Kemin kohdalla. Toinen vaihe kilpailutetaan ensi talven aikana ja rakentaminen alkaa toukokuussa 2008.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT toteuttaa 12,7 miljoonan euron urakan valtatie 4:llä”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat