Kokeile kuukausi maksutta

YIT:n urakoima Katajanokan matkustajaterminaalin laajennusosa harjakorkeudessa

Helsingin Sataman matkustajaterminaalin laajennushanke Katajanokalla on edennyt harjakorkeuteensa. Joulukuussa valmistuva laajennus muodostuu uudesta matkustajahallista ja hallin sisään rakennettavista uusista maihinnoususilloista. Laajennusosan bruttoala on noin 850 neliötä ja muutostöiden kohteena oleva kokonaisala noin 2 000 bruttoneliötä.

Helsingin Sataman matkustajaterminaalin laajennushanke Katajanokalla on edennyt harjakorkeuteensa. Joulukuussa valmistuva laajennus muodostuu uudesta matkustajahallista ja hallin sisään rakennettavista uusista maihinnoususilloista. Laajennusosan bruttoala on noin 850 neliötä ja muutostöiden kohteena oleva kokonaisala noin 2 000 bruttoneliötä.

Kokonaiskustannuksiltaan noin 8 miljoonan euron laajennushankkeen rakennuttajana on Helsingin Satama, pääsuunnittelijana arkkitehti Ari Bungers LAB-Arkkitehdit Oy:stä sekä pääurakoitsijana YIT Rakennus Oy.

”Kohde on erittäin vaativa, sillä työmaa-alue on ahdas, suojeltuun taloon tuodaan nykytekniikkaa, ja runsas rekkaliikenne satamassa aiheuttaa taukoja työskentelyyn ja haasteita työnsuunnitteluun”, toteaa johtaja Jukka Hanhilahti YIT:stä.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “YIT:n urakoima Katajanokan matkustajaterminaalin laajennusosa harjakorkeudessa”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat