Citycon investoi 38,9 miljoonaa euroa lisää Rocca al Mareen Tallinnassa

Citycon jatkaa kauppakeskus Rocca al Maren kehityshanketta Tallinnassa ja investoi hankkeen toiseen ja kolmanteen vaiheeseen yhteensä noin 38,9 miljoonaa euroa. Toinen ja kolmas vaihe käynnistyvät välittömästi, ja uusien suunnitelmien mukaan täysin uudistettu kauppakeskus Rocca al Mare avataan aiempia suunnitelmia aiemmin jo syksyllä 2009.

Citycon jatkaa kauppakeskus Rocca al Maren kehityshanketta Tallinnassa ja investoi hankkeen toiseen ja kolmanteen vaiheeseen yhteensä noin 38,9 miljoonaa euroa. Toinen ja kolmas vaihe käynnistyvät välittömästi, ja uusien suunnitelmien mukaan täysin uudistettu kauppakeskus Rocca al Mare avataan aiempia suunnitelmia aiemmin jo syksyllä 2009.

Helmikuussa käynnistetty kehityshanke käsittää laajennusosan rakentamisen ja nykyisen kauppakeskuksen uudistamisen. Kehityshankkeen valmistuttua Rocca al Mare on Tallinnan suurin kauppakeskus, jonka laajuus on 53 500 neliömetriä. Hankkeen ensimmäisen vaiheen arvioidaan valmistuvan suunnitellusti keväällä 2008. Kauppakeskuksen kokonaiskustannukset ovat noin 130 miljoonaa euroa, mikä sisältää yhteensä noin 68 miljoonan euron kehityskustannukset ja alkuperäisen hankintahinnan.

Cityconin tavoitteena on kehittää Rocca al Maresta entistä houkuttelevampi ostospaikka. Kauppakeskus sijaitsee Tallinnan Haabersti-kaupunginosassa, noin 10 kilometrin päässä kaupungin ydinkeskustasta. Alue on yksi Tallinnan vauraimmista.

Rocca al Maren uudistus- ja laajennushanke on yksi Cityconin suurimmista kehityspanostuksista yhtiön historian aikana.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Citycon investoi 38,9 miljoonaa euroa lisää Rocca al Mareen Tallinnassa”

Vastaa