EKE-Yhtiöt ja Vicus toteuttavat toimistokeskuksen Pietariin

EKE-Yhtiöt toteuttaa yhdessä kiinteistösijoitusyhtiö Vicus Oy:n kanssa yli 80 000 neliön laajuisen toimistokeskuksen rakennushankkeen Pietarissa. Kohde rakennetaan omalle tontille Pulkovon lentokentän kansainvälisen terminaalin välittömään läheisyyteen. Investoinnin arvo on noin 120 miljoonaa euroa.

EKE-Yhtiöt toteuttaa yhdessä kiinteistösijoitusyhtiö Vicus Oy:n kanssa yli 80 000 neliön laajuisen toimistokeskuksen rakennushankkeen Pietarissa. Kohde rakennetaan omalle tontille Pulkovon lentokentän kansainvälisen terminaalin välittömään läheisyyteen. Investoinnin arvo on noin 120 miljoonaa euroa.

Keskukseen kuuluu kolme toimistotornia, joissa on 14 kerrosta ja yhteensä yli 42 000 neliötä vuokrattavaa pinta-alaa. Kohteessa on lisäksi pysäköintitilat yli 900 autolle.

Hankkeen rakennustyöt on aloitettu marraskuun puolivälissä. Pääurakoitsijaksi on valittu pietarilainen rakennusliike Tor, joka on toteuttanut muun muassa Kempinski-hotellin rakennustyöt. Myös kohteen vuokraaminen on käynnissä. Hankkeen arvioidaan valmistuvan keväällä 2009.

EKE-Yhtiöiden perustaja Bertel Ekengren pitää hankkeen vahvuutena erinomaista sijaintia ja sitä, että yhtiö pääsi itse suunnittelemaan tyhjälle tontille tilat, joille on markkinoilla kysyntää.

”Lähdimme sijoittajaksi hankkeeseen, koska se sopii hyvin sijoitusstrategiaamme, kohteen sijainti lentokentällä on paras mahdollinen ja hankkeen käynnistämiseksi tehty suunnittelu- ja kehitystyö vakuutti meidät”, Vicus Oy:n toimitusjohtaja Juha Mikkonen puolestaan sanoo.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “EKE-Yhtiöt ja Vicus toteuttavat toimistokeskuksen Pietariin”

Jätä kommentti