Kokeile kuukausi maksutta

Mäntsälän ja Kärkölän välistä tieyhteyttä parannettu

Mäntsälän ja Kärkölän välistä tieyhteyttä maantiellä 295 on parannettu Destian urakoimana. Hankkeen rakennustyöt alkoivat joulukuussa 2006. Liikenteelle uusi tie avattiin marraskuussa. Työt jatkuvat vielä tänä syksynä, ja vuonna 2008 tehdään istutustöitä sekä muita vähäisiä viimeistelytöitä.

Mäntsälän ja Kärkölän välistä tieyhteyttä maantiellä 295 on parannettu Destian urakoimana. Hankkeen rakennustyöt alkoivat joulukuussa 2006. Liikenteelle uusi tie avattiin marraskuussa. Työt jatkuvat vielä tänä syksynä, ja vuonna 2008 tehdään istutustöitä sekä muita vähäisiä viimeistelytöitä.

Parannettu osuus on 5,2 kilometrin mittainen. Kokonaiskustannukset ilman arvonlisäveroa ovat noin 3,2 miljoonaa euroa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Mäntsälän ja Kärkölän välistä tieyhteyttä parannettu”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat