Kokeile kuukausi maksutta

Maskulle ja Suomi-Soffalle yhdeksän uutta myymälää 2008–2009

Maskun Kalustetalo Oy ja Suomi-Soffa SSF Oy aikovat avata yhdeksän uutta myymälää vuosina 2008-2009 eri puolille Suomea. Hankkeista kahdeksan on uudisrakentamista ja yksi on saneerauskohde. Kaikkiin yhdeksään kiinteistöön tulee Maskun ja Suomi-Soffan lisäksi myös muita liikkeitä. Kohteiden kiinteistökehityksestä vastaa ja osapuolten kiinteistösektorin neuvonantajana toimii Nova Kiinteistökehitys Oy.

Maskun Kalustetalo Oy ja Suomi-Soffa SSF Oy aikovat avata yhdeksän uutta myymälää vuosina 2008-2009 eri puolille Suomea. Hankkeista kahdeksan on uudisrakentamista ja yksi on saneerauskohde. Kaikkiin yhdeksään kiinteistöön tulee Maskun ja Suomi-Soffan lisäksi myös muita liikkeitä. Kohteiden kiinteistökehityksestä vastaa ja osapuolten kiinteistösektorin neuvonantajana toimii Nova Kiinteistökehitys Oy.

Vielä tämän vuoden puolella alkavat rakennushankkeet Iisalmessa, Mikkelissä ja Oulussa. Iisalmen kiinteistön rakennuttaa Suomi-Soffa ja rakentamisesta vastaa Skanska Talonrakennus Oy. Iisalmeen nousee noin 10 500 neliömetrin rakennus. Myös Mikkelin kiinteistön rakennuttaa Suomi-Soffa. Noin 6 700 neliömetrin hankkeen rakentaa Lemminkäinen-konsernin Oka Oy. Oulun noin 28 000 neliömetrin hankkeen rakennuttaa Maskun Kalustetalo. Rakennustyöt käynnistyvät Maskun oman myymälän osalta tämän vuoden puolella, mutta muiden ketjujen myymälöiden osalta ensi vuonna.

Ensi vuoden aikana käynnistyviä hankkeita ovat Lohja, Rovaniemi, Salo ja Savonlinna. Lohjan 25 000 neliön hankkeesta 10 000 neliötä rakennuttaa Suomi-Soffa ja 15 000 neliötä Maskun Kalustetalo. Rovaniemen noin 7 000 neliön hankkeen rakennuttamisesta vastaa Suomi-Soffa. Salon noin 7 000 neliön hankkeen rakennuttaa Maskun Kalustetalo. Savonlinnan hankkeen toteuttaa Maskun Kalustetalo Inex Partnersilta ostamaansa noin 6 000 neliön liikekiinteistöön. Rakennus saneerataan täydellisesti sekä sisä- että ulkopuolelta.

Viimeistään vuoden 2009 aikana aloitettavia hankkeita ovat Espoo ja Kotka. Maskun Kalustetalo rakennuttaa Espoon Kiloon noin 25 000-30 000 neliön tilat. Kiinteistöön tulee muun muassa Suomen suurin noin 7 000 neliön Masku ja Suomen suurin noin 5 000 neliön Suomi-Soffa. Masku vastaa myös Kotkan noin 50 000 neliön hankkeen rakennuttamisesta.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Maskulle ja Suomi-Soffalle yhdeksän uutta myymälää 2008–2009”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat