Framin laajennus valmistui Seinäjoella

Seinäjoen teknologiakeskus Oy:n teknologia- ja innovaatiokeskus Framin laajennus, uusi toimisto-osa Frami D on valmistunut. Uuden viisikerroksisen D-osan 6 000 kerrosneliömetriä nostavat Framin kokonaispinta-alan 31 000 neliöön. Uuden toimitalon on rakennuttanut Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n omistama Kiinteistöyhtiö Frami D. Pääurakoitsijana toimi Rakennusliike K. Karhu Seinäjoelta. Frami D:n rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2007, ja sen kustannusarvio oli 7,3 miljoonaa euroa.

Seinäjoen teknologiakeskus Oy:n teknologia- ja innovaatiokeskus Framin laajennus, uusi toimisto-osa Frami D on valmistunut. Uuden viisikerroksisen D-osan 6 000 kerrosneliömetriä nostavat Framin kokonaispinta-alan 31 000 neliöön. Uuden toimitalon on rakennuttanut Seinäjoen Teknologiakeskus Oy:n omistama Kiinteistöyhtiö Frami D. Pääurakoitsijana toimi Rakennusliike K. Karhu Seinäjoelta. Frami D:n rakennustyöt alkoivat tammikuussa 2007, ja sen kustannusarvio oli 7,3 miljoonaa euroa.

Toimistotilojen kysyntä on ollut niin vilkasta, että talo on valmistuessaan jo lähes täynnä. Toimistotilojen lisäksi D-osassa on 90-paikkainen ravintola sekä neuvottelutiloja, joita vuokrataan myös ulkopuolisille.

Frami D:n arkkitehtisuunnittelusta vastasivat Lassila Hirvilammi arkkitehdit Oy Seinäjoelta sekä Arkkitehtitoimisto Lahdelma Mahlamäki Helsingistä. Julkisivumateriaaleina ovat punaisenruskea poltettu tiili, vaalea silkkipainettu lasi sekä alumiini.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Framin laajennus valmistui Seinäjoella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat