Honkarakenne rakentaa lomakylän Meri-Teijoon

Honkarakenne Oyj ja Perniön kunta ovat sopineet rakentavansa yhdessä uuden lomakylän Meri-Teijon matkailukeskukseen. Vastikään vahvistettu kaavamuutos käsittää 53 tonttia, joille on mahdollista rakentaa noin 160-neliöisiä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja huviloita. Osa tonteista soveltuu myös isommille omakotitaloille.

Honkarakenne Oyj ja Perniön kunta ovat sopineet rakentavansa yhdessä uuden lomakylän Meri-Teijon matkailukeskukseen. Vastikään vahvistettu kaavamuutos käsittää 53 tonttia, joille on mahdollista rakentaa noin 160-neliöisiä ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettuja huviloita. Osa tonteista soveltuu myös isommille omakotitaloille.

Golfkentän ja laskettelurinteen vieressä sijaitsevan niin sanotun Lanskalanmäen tontit tulevat myyntiin tammikuun aikana. Tontit myydään vaiheittain. Kunnallistekniikka valmistuu aluksi 20 ensimmäiseen vapaa-ajan tonttiin. Seuraavat 20 myydään myöhemmin tänä vuonna, samoin kuin 13 isommille omakotitaloille soveltuvaa tonttia.

Honka on suunnitellut valmiiksi kolme huvilamallia, jotka rakennetaan yhtiön suurimmasta 204-kokoisesta massiivihirrestä. Suurelta osin rinteeseen sijoittuvien ja isoilla ikkunoilla varustettujen talojen alakerta on osittain kiveä. Talot soveltuvat myös vakituiseen asumiseen.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Honkarakenne rakentaa lomakylän Meri-Teijoon”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat