Kokeile kuukausi maksutta

KVR-Rakennus rakentaa Lohjan K-Raudan

KVR-Rakennus Oy on tehnyt sopimuksen Keskon eläkekassan kanssa K-Rauta Lohjan rakentamisesta projektinjohtourakkana nykyisen Rautian tontille Tynninharjulle. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan uusi myymälärakennus, joka otetaan käyttöön elokuussa 2008.

KVR-Rakennus Oy on tehnyt sopimuksen Keskon eläkekassan kanssa K-Rauta Lohjan rakentamisesta projektinjohtourakkana nykyisen Rautian tontille Tynninharjulle. Ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan uusi myymälärakennus, joka otetaan käyttöön elokuussa 2008.

Hankkeen toisessa vaiheessa vanha Rautian myymälärakennus varastoineen puretaan ja purettujen tilojen paikalle rakennetaan puutavarahalli, joka otetaan käyttöön lokakuussa 2008. Kolmannessa vaiheessa puretaan Rautian vanha noutokatos ja tilalle rakennetaan uusi noutokatos, joka otetaan käyttöön joulukuussa 2008.

Kesko investoi yhteensä 5,8 miljoonaa euroa uuden K-raudan rakentamiseen. Uusi rautakauppa on kolmanneksen nykyistä suurempi. Kokonaisuuden pinta-alaksi muodostuu 4 800 neliömetriä ja parkkipaikkoja tontille tulee 90 kappaletta.

Uudesta K-raudasta tulee uuden konseptin mukainen nykyaikainen rautakaupan tavaratalo. Laajemmissa tiloissa on tilaa laajoille näyttelyosastoille, joissa esitellään muun muassa erilaisia keittiö-, kylpyhuone- ja säilytystilaratkaisuja sekä saunoja ja tulisijoja. Lisäksi sisustuksen tuotteet, noutopiha ja puutarhamyymälä saavat lisätilaa.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “KVR-Rakennus rakentaa Lohjan K-Raudan”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat