Kokeile kuukausi maksutta

Palmberg saneeraa Tapiolan kiinteistön Tampereella

Rakennustoimisto Palmberg Oy on saanut urakan saneerata Tapiola-yhtiöiden juuri ostama vuonna 1943 rakennettu kiinteistö Tampereen Hämeenkatu 7:ssä. Kiinteistössä jatkavat muun muassa Nordea ja Seppälä, joiden lisäksi suurimmaksi käyttäjäksi tulee Omena Hotellit Oy.

Rakennustoimisto Palmberg Oy on saanut urakan saneerata Tapiola-yhtiöiden juuri ostama vuonna 1943 rakennettu kiinteistö Tampereen Hämeenkatu 7:ssä. Kiinteistössä jatkavat muun muassa Nordea ja Seppälä, joiden lisäksi suurimmaksi käyttäjäksi tulee Omena Hotellit Oy.

Omena Hotellit Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mats Rosengård kertoo, että hotelliin tulee esisopimuksen mukaan yli 100 hotellihuonetta ja majoituskapasiteettia yli 400 hengelle.

”Kysyntää tämän tyyppiselle hotellille on alueella runsaasti, joten uskomme myös tämän uuden Omenahotellin löytävän nopeasti asiakaskuntansa, varsinkin kun hotellin sijainti on mitä erinomaisin”, sanoo Rosengård.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Palmberg saneeraa Tapiolan kiinteistön Tampereella”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat