Kokeile kuukausi maksutta

Rakennustoimisto Nousiainen rakentaa Konekeskolle uudet toimitilat Vantaalle

Rakennustoimisto Nousiainen Oy on saanut uusien toimitilojen rakentamista koskevan urakan Konekesko Oy:n maarakennus- ja ympäristökoneiden jälkimarkkinoinnin tarpeisiin Vantaalle. Uudet toimitilat ovat pinta-alaltaan noin 2 000 neliömetriä ja ne tulevat Konekeskon päätoimitilojen yhteyteen osoitteessa Vanha Porvoontie 245. Uudet tilat valmistuvat vuoden 2008 syksyllä.

Rakennustoimisto Nousiainen Oy on saanut uusien toimitilojen rakentamista koskevan urakan Konekesko Oy:n maarakennus- ja ympäristökoneiden jälkimarkkinoinnin tarpeisiin Vantaalle. Uudet toimitilat ovat pinta-alaltaan noin 2 000 neliömetriä ja ne tulevat Konekeskon päätoimitilojen yhteyteen osoitteessa Vanha Porvoontie 245. Uudet tilat valmistuvat vuoden 2008 syksyllä.

Muun muassa maarakennuskoneita maahantuovan Konekeskon korjaamoinvestoinnin suuruus on kokonaisuudessaan noin 3 miljoonaa euroa. Uudet tilat tulevat kattamaan Konekeskon huolto- ja korjaamopalvelut pääkaupunkiseudulla ja toimivat varaosien Suomen keskusvarastona.

Tätä artikkelia ei ole kommentoitu

0 vastausta artikkeliin “Rakennustoimisto Nousiainen rakentaa Konekeskolle uudet toimitilat Vantaalle”

Vastaa

Viimeisimmät näkökulmat